Se cere desființarea Poliției Locale! Constanța, printre cele mai multe semnături

4524
13
Se cere desființarea Poliției Locale! Constanța, printre cele mai multe semnături - secere3-1464969663.jpg
O petiție inițiată în anul 2011 a "explodat" în aceste zile, numărul semnatarilor crescând considerabil. Petiția se referă la desființarea Poliției Locale. 


"Poliția Locală funcționează ca și o poliție comunistă. Nu au nicio pregătire - incompetenți, inculți și încrezuți. Avem Poliție, nu mai avem nevoie de mafia primăriilor care adună bani din așa zise parcări ilegale și ridicări auto. Așa că desființați poliția primăriei", este mesajul prin care inițiatorul îi îndeamnă pe cetă-țeni să i se alăture. 


Petiția a fost semnată de peste 600 de persoane, cele mai multe fiind din București, Constanța, Alba Iulia și Mangalia. 


"Părerea mea este că nu trebuie desființată, pentru că există o lege și așa funcționează în Vest și peste tot", a precizat, pentru "Cuget Liber", Ionuț Pripiși, directorul adjunct al Poliției Locale Constanța. 


Nu de aceeași părere sunt semnatarii petiției, care susțin că "polițiștii locali execută politic ordinele primarilor. Nu sunt pregătiți profesional, nu au nicio autoritate în fața conducătorilor auto, dau amenzi abuziv. Ce repre-zintă Poliția Locală? O adunătură de oameni necalificați ce au făcut un liceu seral la 40 de ani pentru a putea rămâne în funcțiile ce le dețin, transformați din paznici în polițiști cu foarte multe drepturi pe banii noștri". 


Printre comentarii, se numără și cel al unui internaut care susține că este agent: "Sunt polițist local, dar vreau desființarea. Este o caterincă. Suntem puțini, nepregătiți și fără dotare. Decât așa, mai bine deloc!". 


Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
sandu
4 iunie 2016
fara legi?

bai , sa desfiintam totul, sa ne ducem in (m)ue/ nu avem nevoie de politie, avem nevoie de escroci si infractori aparati foarte bine de unii procurori / clopotele bisericilor deranjeaza foarte mult .

Cetatean
4 iunie 2016
Mai multi

Eu nu i-as desfiinta...i-as instrui si înmulți sa ne scape de toate bovinele care parcheaza peste tot si ne incurca circulatia

Mos Ion
4 iunie 2016
Au semnat 600 de derbedei care incalca legislatia !

Hai sa defiintam si politia nationala ca nici aia nu sunt mai breji ! Sa fie anarhie totala ....

Florin
4 iunie 2016
Patronii smecheri au politia comunitara in buzunar

In timp ce comerciantii onesti sunt haituiti de politia locala, vechi smecheri sunt ilegali si nimeni nu le face nimic pentru ca ei cotizeaza. Vorbim aici de tonete, firme luminoase, terase pe domeniul public samd. Sper ca dna-ul sa se sesizeze dupa alegeri macar ca asa caracatita nu face decat rau mediului de afaceri local.

Mariana Dulga
4 iunie 2016
Galagie seara

La noi la parterul blocului este o terasa in fiecare seara e galagie pana la 1 dimineata. Nu stiu cum au putut sa deschida fara acordul asociatiei de locatari, probabil ca au pile la primarie. Fagadau se lauda ca pe plaja se va inchide muzica la 8 seara. Pai in oras e galagie pana la 1 dimineata.

George
4 iunie 2016
Nici o terasa pe domeniul public nu are autorizatie

Conform hotaririlor de consiliu local terasele pe domeniu public trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Foarte putine le indeplinesc iar Politia Locala i-a inchis numai pe cine nu a dat spaga.

Tase
4 iunie 2016
Tomisu

La Filicori si la Extrablat s-au facut concesii pe fata, au scos squarul ca sa le faca loc desi perimetrul si proiectul initial era altul nu permite amplasarea meselor pe acel trotuar.

un cetatean....
5 iunie 2016
desfintarea politiei locale...

HAI SA DESFINTAM TOT....NOI ROMANII AM AJUNS O TARA DE PROSTI...CUM POTI SA CERI DESFINTAREA POLITIEI LOCALE CAND IN TOATA LUMEA PE UNDE AM UMBLAT EXISTA POLITIE LOCALA...IN AMERICA EXISTA NUMAI POLITIE LOCALA ,CARE APARTINE SI ESTE PLATITA DE PRIMARII.....

un alt cetatean...
5 iunie 2016
Din pacate politia locala este profund corupta

Interesati-va mai bine sefii politiei locale fac campanie PSD-ului. O-i fi umblata tu peste tot dar acolo politia era politie nu coruptie si organ de represiune cum este la noi. A vazut cineva vre-un politist local sa prinda vre-un hot? Sau macar sa goneasca cersetorii din intersectii? Daca imi aratati un singur articol in care un agent al politiei locale a facut o fapta de genul asta da domnule sunt de acord, dar de ani de zile nu s-a auzit de politia locala, este practic inexistenta pentru cetatean. Si nu uitati ca in Romania avem Jandarmeria care este o politie locala asa cum ai vazut tu in alte tari, asa ca serviciile sunt triplate inutil. Politie Nationala - Jandarmerie - Politie Locala pai de unde banii pentru toti deaia sunt salariie cum sunt?

Iuliana Otel
12 noiembrie 2016
O adunătura de prosti in politia locala

Locuiesc in navodari si din luna Aprilie de cand vis-a-vis de mine a cumpărat o casa un derbedeu de navodari am numai probleme iar politia locala si cea nationala nu fac nimic.Strada pe care locuiesc are 3 m lățime iar Vecinul meu parchează masina in fata Porții si asa eu nu mai pot avea acces in curtea mea iar politia locala imi spune atunci cand o chem ca nu poate sa-l forțeze sa mute masina ,la ce sa ma astept,iar cand am solicitat răspuns scris de la ei au trimis o mizerie de răspuns "cica Vecinul nu ma blochează in niciun fel.Cred ca nu trebuie șaman stau in aceasta țara sa ma mut intr-o țara civilizata si unde politia sa apere drepturile cetățenilor ,nu drepturile unor derbedei care le dau o cafea polițiștilor.in orașul navodari politia se cumpara cu o cafea!

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 0.4728 secunde