Polițistul Cristian Dobrilã, rănit grav într-un accident la Constanța, operat cu succes în Israel

1505
1
Polițistul Cristian Dobrilã, rănit grav într-un accident la Constanța, operat cu succes în Israel - cascheta-1312748586.jpg

Agentul brăilean Cristian Dobrilă, care a suferit un grav accident rutier în timp ce încerca să prindă din urmă un autoturism pe drumul dinspre Constanța spre Medgidia, a fost operat cu succes într-o clinică din Israel.
Soția polițistului a spus, printr-un sms trimis șefului Poliției Rutiere, că agentul are grav afectată coloana vertebrală, dar că măduva nu a fost strivită, așa cum s-ar fi crezut.
Polițistul, în vârstă de 30 de ani, a fost implicat într-un accident rutier în 17 iulie, în drumul dinspre mare către București. Atunci a urmărit mașina condusă de Beniamin Țânțaș, alături de care se afla și fotomodelul Natalia Mateuț. Șoferul făcuse mai multe depășiri neregulamentare și circula imprudent. Polițistul a pierdut controlul motocicletei într-o curbă și s-a izbit de un autoturism marca BMW, care venea pe contrasens, condus de Daniel Anghelescu, de 28 de ani, din Constanța.
În urma accidentului, a rezul-tat vătămarea corporală gravă a polițistului, chiar dacă acesta era echipat corespunzător și purta casca de protecție. Motocicleta a fost făcută praf, iar omul legii transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a fost internat în stare gravă, ulterior fiind transferat la spitalul Floreasca din Capitală.
"A trecut cu bine peste operație. S-a trezit din anestezie. A fost puternic afectată coloana, însă măduva nu este secționată, nici măcar strivită, așa cum ni s-a spus. Agentul este optimist. Primul lucru pe care l-a spus, a fost că abia așteaptă să-și refacă motorul și să poată continua activitatea" a spus șeful Poliției Rutiere, Lucian Diniță.



Comentează știrea

un coleg.....
8 august 2011
ma bucur pt el...

multa sanatate si sa fii tare in continuare... lasa motorul k la politia rutiera nu se ridica statui...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Iunie 2011
Stire din Monden : Adelina Chivu și-a remodelat sânii
Pagina a fost generata in 0.2459 secunde