Povestea impresionantă a unui pompier din Constanţa, care a salvat o viaţă, în timpul concediului său cu familia

1800
Povestea impresionantă a unui pompier din Constanţa, care a salvat o viaţă, în timpul concediului său cu familia - 20230426143527-1-1682509586.jpg
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a relatat, pe pagina oficială de Facebook, o întâmplare al cărui personaj principal este un pompier aflat în timpul liber, devenit erou pentru o persoană încarcerată în urma unui accident rutier.
 
„Luni după amiază, colegul nostru, plt. adj. Ștefan Gărgăianu din cadrul Detașamentului de Pompieri Palas, aflat în concediu cu familia, a intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Posada, pe valea Prahovei. În timp ce conducea, a observat în faţa lui mai multe autoturisme oprite din cauza unui accident rutier. A coborât din mașină de îndată și s-a îndreptat către persoana aflată în una din cele două autoturisme implicate, care părea a fi încarcerată. S-a asigurat că martorii au sunat la 112 și, împreună cu un salvamontist, a montat victimei gulerul cervical, i-a curățat și i-a pansat o plagă deschisă la arcada dreaptă. Ulterior, a observat că victima avea și ambele membre inferioare fracturate, fiind încarcerată cu picioarele prinse sub bordul mașinii. Constant a vorbit cu ea şi a calmat-o, spunându-i că imediat vor sosi ajutoarele. Când au sosit colegii noştri de la ISU Prahova, Ștefan i-a ajutat să extragă urgent victima din mașină cu ajutorul tărgii lopată și, ulterior, au predat-o colegilor de la SAJ Prahova”, povestesc colegii săi de la ISU Constanţa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4659 secunde