Prăpăd în față la City Mall / A început sezonul CARACATIȚELOR în CONSTANȚA.

4779
11
Prăpăd în față la City Mall / A început sezonul CARACATIȚELOR în CONSTANȚA. - 1-1459522194.jpg

Articole recomandate

Poliția Locală a făcut prăpăd în față la City Mall, pe b-dul Lăpușeanu. Zeci de autoturisme au fost încălțate cu celebrele caracatițe galbene pentru că au fost parcate neregulamentar. Șoferii prinși pe picior greșit vor avea de plătit acum o amendă pentru că au parcat aiurea, dar și o taxă pentru deblocarea roților.

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
De la PSD
1 aprilie 2016
Numai luna asta

Bani pentru campania electorala,pixuri,galeti,tricouri,sarmale,sepci,stiti voi.Scuzati !

sofer
1 aprilie 2016
city mall

da pe smekerii de la city mall ca au distru parcarea si ca au blocat accesul in cea provizorie din parc nu-i amendeaza nimeni? normal ca nu.. ei au platit cand si cui trebuie

tu esti lobotomiat prietene
1 aprilie 2016
@Marius ct

Mazare ti-a luat parcul, mazare a tras mall-ul acolo si implicit a adus toate masinile in zona. Au inchis parcarea la mall ? Pai sa inchida temporar si mall-ul pana o rezolva. Daca iei spaga si-l lasi sa functioneze fara parcare nu mai pune caracatite vagadaule, fiu de sclava.

Radu
1 aprilie 2016
Mafiiotii din Primarie

Iata de ce platim noi politistii... Au prins infractorii si acum blocheaza rotile la masini. Nu suntem noi fraieri ca ii platim pe ei si pe firmele smecherilor care fac bani ca blocheaza rotile? Aceeasi mafie din Primarie. Parca Fagadau spunea ca pana de CRaciun vor fi gata montajul stalpilor de iluminat. A venit Pastele si toate trotuarele sunt blocate de firma de rahat care face lucrarile cu toti necalificatii. Cine-si primeste spaga pe lucrarile aste nea Fagadau? Functionarii din Primarie trebuie sa serveasca cetateanul nu mafia, nu-i asa domn primar? Mai exista un articol in constitutie care spune ca proprietatea e garantata prin lege. Deci daca mi-ai blocat masina e un fel de furt. Nu o deblochezi pana nu dau banii la firma smecherilor din primarie.

Vic
2 aprilie 2016
Misto

Citind unele comentarii, am ramas surprins de logica unora. Deci primăria trebuie sa-mi asigure un loc de parcare pentru situația in care imi cumpăr o rabla si plătesc impozit. Bun. Eu vreau sa-mi cumpăr elicopter, pentru care plătesc taxe, normal. Primaria o sa-mi asigure heliport sau teren pentru aterizare? Dar daca imi cumpăr o barca, primaria este obligată sa-mi asigure port/ponton sau orice loc unde sa acostez? Ma lămurește cineva? Multumesc!

Spartacus
2 aprilie 2016
Ironic degeaba

Da, Vic, primăria amenajează și asigură locurile de parcare pentru automobile. De asta există Serviciul Sistematizare Rutieră și Parcări din cadrul primăriei Constanța. De asta există și un regulament aprobat prin hotărîre de CL care privește tocmai modul de "organizare, funcționare și rezervare a parcărilor din municipiul Constanța". Nu garantează nimănui un loc de parcare, dar trebuie să încerce să asigure locurile necesare, ori primăria noastră nu face nimic pentru asta. E evident că tu nu știai, dar acum poate te-ai lămurit și sper că nu o să întrebi cum rămîne cu elicopterul tău. La ironii ieftine, nu ne întrece nimeni.

Răspuns la: Misto
Adăugat de : Vic, 2 aprilie 2016
Citind unele comentarii, am ramas surprins de logica unora. Deci primăria trebuie sa-mi asigure un loc de parcare pentru situația in care imi...
Sorin
2 aprilie 2016
Lămurire pentru MISTO

Da, ar trebui si helioporturi în funcție de nr. de elicoptere. Din câte îmi amintesc în timpul sezonului există helioport pe malul lacului Siutghiol. Având în vedere că au făcut pista de biciclete pe mijlocul promenadei în Mamaia nu vad de ce nu ar face mai multe parcari. Sa înțeleg că ești deranjat ca cerem locuri de parcare? Ești cumva frustrat ca noi avem mașini și probabil tu nu ai?

Cetateanul
2 aprilie 2016
Ce cauta mall-ul in oras?

Va spun eu, ca daca plantau mall-ul in afara orasului, se gaseau si locuri de parcare și culmea, aveam si noi un parc mai mare!

rrr
2 aprilie 2016
vax

orasul este nenorocit pe cincizeci de ani de mazare & mafia

Pietonul
2 aprilie 2016
Dorel fara masina

In articol scrie cam asa: "Zeci de autoturisme au fost încălțate cu celebrele caracatițe galbene pentru că au fost parcate neregulamentar."Au luat amenda pt ca au incalcat legea . In nici un cod rutier de pana acum nu a existat vreo derogare in care sa se specifice ca daca nu iti amenajeaza primaria suficiente locuri de parcare poti sa-ti lasi masina in mijlocul intersectiei si sa incalci legea. Daca stii ca zona este aglomerata lasi masina acasa si ia taxiul, asta daca nu vrei sa vii cu transportul in comun alaturi de pensionari si asistati sociali.

Răspuns la: Ironic degeaba
Adăugat de : Spartacus, 2 aprilie 2016
Da, Vic, primăria amenajează și asigură locurile de parcare pentru automobile. De asta există Serviciul Sistematizare Rutieră și Parcări din...
11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5014 secunde