Primăria Constanța caută polițiști locali. Ce condiții trebuie să îndeplinești

372
Primăria Constanța caută polițiști locali. Ce condiții trebuie să îndeplinești - primariaconstantacautapolitistil-1457976707.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța are ca obiectiv siguranța cetățeanului, astfel că numărul polițiștilor locali ce vor patrula prin municipiu va crește. În consecință, reprezentanții administrației publice locale organizează, în perioada 11-15 aprilie, concurs pentru ocuparea mai multor posturi de polițist local. Dintre acestea, unul este de șef de serviciu, iar 10 funcții sunt alocate pentru polițist local clasa III, gradul debutant, la Serviciul Fluidizare Rutieră, Direcția Poliția Locală Constanța.

În aceeași perioadă, se mai organizează concurs și pentru ocuparea unui post de polițist local clasa I, gradul debutant, la Serviciul Ordine Publică 2, Direcția Poliția Locală, a șase posturi de polițist local, clasa III, gradul debutant, la Serviciul Ordine Publică 2, Direcția Poliția Locală, două posturi de polițist local, clasa I, gradul asistent, la Serviciul de Ordine Publică 2, și șef Serviciu Ordine Publică 2, gradul II.

Cei care doresc să participe la concurs trebuie să îndeplinească anumite condițiile specifice, cum ar fi deținerea avizului psihologic de port armă eliberat de un psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din România, permis de conducere categoria B, înălțimea de minimum 1.70 metri pentru bărbați și 1.65 pentru femei. În plus, ei trebuie să aibă studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, cunoștințe de operare pe calculator, folosind tehnici standard de procesare, la nivel mediu.

Selectarea dosarelor va avea loc pe data de 5 aprilie, proba sportivă este programată pe 11 aprilie, de la ora 10.00, iar proba scrisă, pe 13 aprilie, de la ora 10.00. Interviul candidaților admiși este programat pe 15 aprilie, de la ora 14.00. Dosarele de participare la concurs se depun până la data de 29 martie, la sediul Primăriei Constanța, camera 218.

Bibliografiile aferente posturilor sunt afișate la sediul primăriei Constanța. Relații suplimentare se pot obține zilnic, între orele 8.00 - 12.00, de la Serviciul Resurse Umane, tel. 0241.488.137 sau de pe pagina de Internet a Primăriei Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0409 secunde