Schimbare importantă pentru Primăria Constanța

568
Schimbare importantă pentru Primăria Constanța - primariaconstanta1338836742-1456924363.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale din Constanța intenționează să schimbe site-ul Primăriei Constanța, un site considerat de mulți constănțeni foarte greoi.


În consecință, zilele acestea, a fost luată și decizia oficială pentru a se face această schimbare, motiv pentru care Primăria Municipiului Constanța a anunțat public intenția de a achiziționa o nouă pagină web.


Astfel, reprezentanții instituției au publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) anunțul 29735 pentru cumpărarea serviciului de proiectare și implementare a unei noi pagini de web, care va înlocui prezenta pagină. 


Noul site își propune să ofere funcționalități pentru noile tipuri de device-uri (mobile gen telefon sau tabletă), și pentru toate tipurile de browsere existente în acest moment. În plus, este necesară oferirea de servicii electronice mai complexe cetățenilor, care să corespundă necesităților lor de informare și de interacțiune on-line cu autoritatea publică. Valoarea estimată a lucrării este de 129166.00 lei fără tva. Cei interesați pot obține caietul de sarcini de la sediul Primăriei Municipiului Constanța.

Termenul limită de primire a ofertelor este 11 martie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8423 secunde