Președintele Autorității Vamale Române, întâlnire cu reprezentantul Ambasadei Republicii Populare Chineze în România

435
Președintele Autorității Vamale Române, întâlnire cu reprezentantul Ambasadei Republicii Populare Chineze în România - 1-1680690743.jpg

Articole de la același autor

Președintele Autorității Vamale Române, Bogdan-Lari Mihei, a avut, marţi, 4 aprilie, o întrevedere cu consilierul pe probleme economice și comerciale al Ambasadei Republicii Populare Chineze în România, Song Xianmao.

La începutul întâlnirii, președintele Autorității Vamale Române l-a felicitat pe diplomatul chinez cu ocazia recentei preluări a mandatului de către acesta și l-a asigurat de întreg sprijinul pentru ducerea lui la îndeplinire, în limita mandatului autorității vamale.

De cealaltă parte, noul consilier a mulțumit pentru sprijinul acordat și și-a manifestat aprecierea pentru bunele relații economice și comerciale ale României cu Republica Populară Chineză. În vederea continuării promovării și dezvoltării acestora, Song Xianmao a menționat interesul operatorilor economici din Republica Populară Chineză pentru importurile de produse agricole și alimentare românești.

„Această inițiativă a fost foarte apreciată, găsirea de noi piețe de desfacere fiind foarte importantă mai ales pentru fermierii români. În acest context, cei doi oficiali au agreat organizarea unor întâlniri, facilitate de Camera de Comerț și Industrie România - China, cu operatorii economicii interesați de astfel de exporturi către Republica Populară Chineză, în special producătorii români de produse agroalimentare”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Biroul comunicare, relații publice și mass-media din cadrul Autorităţii Vamale Române. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.8802 secunde