Prins la vamă cu un teanc de documente false

131
Prins la vamă cu un teanc  de documente false - prinslavamacudocumfal-1394817815.jpg

Articole de la același autor

Dacă până nu de mult polițiștii de frontieră depistau, la punctele de trecere, în special autoturisme cu ITP fals, în ultima perioadă au început să se înregistreze tot mai multe cazuri în care toate actele mașinii sunt false. 
Și joi, în jurul orei 14.30, în PTF Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un tânăr în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța, care conducea un autoturism mar-ca Audi A4, înmatriculat în Bulgaria.
Conducătorul auto a prezentat la con-trolul specific talonul de inspecție tehnică periodică, asigurarea tip Carte Verde, asigurarea pur-tând însemnele autorităților din Bulgaria și împuternicirea privind înstrăinarea autoturismului de către proprietar, toate documente false, după cum au constatat polițiștii. 
Conducătorul auto le-a spus oamenilor legii că a achiziționat autoturismul fără să știe că documentele sunt false. Chiar și așa, polițiștii de frontieră i-au întocmit acestuia dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "uz de fals".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.483 secunde