Prinşi cu droguri, la Constanţa! Patru tineri au intrat în vizorul jandarmilor

221
Prinşi cu droguri, la Constanţa! Patru tineri au intrat în vizorul jandarmilor - whatsappimage20220727at022225-1658905640.jpeg

Articole de la același autor

În ultimele 24 de ore, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanţa au depistat patru tineri care aveau asupra lor substanțe interzise.


În data de 26 iulie, în jurul orelor 22.40, pe timpul executării serviciului în Vama Veche, jandarmii au depistat in dreptul unei sălii de jocuri electronice, 3 tineri care aveau asupra lor un număr de 10 folii din material plastic în care erau ambalate substanțe vegetale cu miros înțepător, 10 folii de aluminiu în care era ambalată o substanță de culoare albă sub formă de pulbere și un dispozitiv pentru mărunțit substanță vegetala tip grinder care prezintă în interior urme de substanța vegetala.
De asemenea, și în stațiunea Mamaia, în jurul orelor 00.30, jandarmii au depistat un tânăr din Constanța care avea asupra sa 10 pachețele cu un conținut vegetal de culoare verde, cu miros puternic înțepător, sub forma de muguri și un dispozitiv pentru mărunțit tip grinder care prezintă în interior urme de substanța vegetala.


Având în vedere suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, jandarmii grupării au întocmit tinerilor actele de sesizare, iar bunurile găsite asupra lor vor fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.


"Totodată, menționăm că in ultimele 24 de ore, jandarmii au aplicat un număr de 8 sancțiuni contravenționale, valoarea sancțiunilor contravenționale ridicându-se la suma de 1200 ron. ", informează Jandarmeria Constanţa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6776 secunde