Razie de amploare a polițiștilor constănțeni

379
3
Razie de amploare a polițiștilor constănțeni - raziepolitarutiera6-1362414335.jpg
Săptămână plină pentru polițiștii constănțeni. Oamenii legii au organizat o acțiune care s-a desfășurat de joi, 28 februarie până ieri, 4 martie. În această perioadă, la nivelul județului Constanța s-a acționat cu peste 280 de polițiști din segmentele de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, cu sprijinul jandarmilor și polițiștilor locali. În urma acțiunilor, atât în mediul urban cât și în rural au fost constatate 29 de infracțiuni de natură judiciară. De asemenea, 13 persoane au fost prinse în flagrant, fiind organizate peste 121 de acțiuni și controale, unde au fost verificate 145 de societăți comerciale și 156 unități de învățământ. Cu această ocazie au fost depistați 67 de elevi care absentau de la cursuri. Totodată, ca urmare a acțiunilor, polițiștii constănțeni au aplicat un număr de 479 de sancțiuni contravenționale, de peste 101.520 de lei, au confiscat bunuri în valoare de peste 17.200 de lei, fiind reținute 13 permise de conducere și un certificat de înmatriculare. 

Acțiunea polițiștilor rutieri constănțeni face parte dintr-o activitate la nivel național. 

Săptămâna trecută, polițiștii rutieri din Constanța au organizat, independent, o altă acțiune pentru disciplinarea șoferilor, dar și a pietonilor. Astfel, polițiștii au amendat mii de persoane pentru circulația pe drumurile publice. Oamenii legii au aplicat 1.200 de sancțiuni, valoarea acestora depășind 255.000 de lei. În plus, polițiștii rutieri au reținut 84 de permise de conducere, dintre care 59 pentru neacordare de prioritate pietonilor. Mai mult, polițiștii au amendat și 371 de pietoni, care s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. 259 de amenzi au fost date pentru nepurtarea centurii, 333 de șoferi vitezomani au fost sancționați pentru depășirea vitezei legale și opt persoane au rămas fără certificatul de înmatriculare al vehiculului.

Comentează știrea

Ionut
5 martie 2013
Razie

Bravo! La mai multe astfel de actiuni!

Sorin
5 martie 2013
La mai mare!

Ar trebui sa continue cel putin cinci ani,zi de zi, adica sa devina rutina protectia cetatenilor platitori de taxe. Pe bune,sa dea dracu'-n hoti si betivii de la volan !

Sofer
18 martie 2013
Japca

Din cate stiu eu Politia trebuie sa previna nu sa iasa la japca pe cine stie ce stradute ascunsi sa te prinda fara centura. Aviz pentru cine circula in Costanta, "militieni" stau pe str Calugareni , nicolae filimon, intersectie Aurel vlaicu cu baba novac, la mica ciupeala si nu va ganditi ca primiti avertisment,eu unu nu am avut nici o amenda de 6 ani dar nu a contat prea mult....direct 2 puncte amenda si 2 pe permis. Ce pot sa zic decat, "cat mai multe lumanri aprinse la morti"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3363 secunde