Rețea ce distribuia cannabis consumatorilor din Constanța anihilată de procurorii DIICOT

299
Rețea ce distribuia cannabis consumatorilor din Constanța anihilată de procurorii DIICOT - 86970cannabis415x275-1350913171.jpg

Articole de la același autor

Patru percheziții au avut loc, astăzi, la Bacău și Constanța, într-un dosar ce vizează activitatea unei grupări care introducea în țară droguri de risc și făcea apoi trafic cu substanțe interzise. Drogurile erau distribuite consumatorilor din cele două județe amintite. Patru dintre suspecți au fost arestați pentru 29 de zile, iar un altul, minor, pentru o perioadă de 20 de zile.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Bacău au dispus reținerea pentru 24 de ore a inculpaților Bărbieru Novac, B. A., Mihai Pasașnicu, Haddad Abdulrahman și Haddad Adbul El Sitar, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

În fapt, se reține că inculpatul Bărbieru Novac, 47 de ani, lider al lumii interlope din Bacău, a constituit un grup infracțional organizat transfrontalier, la care au aderat și alte persoane, acționând pe raza municipiului Bacău și a județului Constanța, în scopul introducerii și comercializării pe teritoriul României a unor cantități însemnate de droguri de risc - cannabis.

Drogurile proveneau din Grecia și au fost introduse în țară prin intermediul unei firme de transport internațional de călători/colete.

Membrii grupării comercializau drogurile către consumatorii din municipiului Bacău și din județul Constanța, la prețul de 60 lei/gram.

În cauză au fost efectuate patru percheziții domiciliare, ocazie cu care a fost descoperită și ridicată cantitatea de 500 de grame de cannabis.

La propunerea procurorilor DIICOT, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a inculpaților.

Cercetările au fost efectuate împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Bacău, cu sprijinul procurorilor DIICOT și ofițerilor BCCO de la Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5274 secunde