REVELION ÎN SIGURANȚĂ / Polițiștii vor fi pe străzi

119
REVELION ÎN SIGURANȚĂ / Polițiștii vor fi pe străzi - revelioninsiguranta-1420032260.jpg

Articole de la același autor

Peste 25.000 de polițiști se vor afla în stradă pentru ca trecerea în Noul An să fie făcută în liniște. Din dispoziția șefului Poliției Române au fost luate măsuri suplimentare, pentru asigurarea unui climat de ordine, liniște și siguranță publică.
În perioada 31 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015, Poliția Română va fi la datorie, în slujba comunității. Suplimentar față de cei peste 14.500 de polițiști care se află în dispozitivul curent de ordine și siguranță publică, 10.500 de polițiști acționează, pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor și pentru a interveni atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.
Din totalul polițiștilor angrenați suplimentar, 5.500 sunt polițiști de ordine publică, 2.000 de polițiști de la rutieră și peste 3.000 de la celelalte structuri, respectiv: poliția transporturi, investigații criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenție rapidă și polițiști de la arme, explozivi și substanțe periculoase.
Polițiștii vor asigura ordinea și liniștea publică în locurile în care se vor organiza manifestările specifice sărbătorilor de iarnă, fiind pregătiți să acționeze pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea cetățenilor și, totodată, să intervină atunci când situația o va impune.
În această perioadă, Poliția Rutieră va acționa pe întreaga rețea de drumuri, în vederea fluenței circulației și prevenirii evenimentelor rutiere, precum și prin intensificarea activităților specifice, potrivit competențelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influența băuturilor alcoolice. Vor fi folosite peste 460 de aparate radar, în vederea prevenirii excesului de viteză.
Poliția Română recomandă tuturor cetățenilor să aibă în vedere un minim de măsuri de autoprotecție pentru a petrece Sărbătorile de iarnă în siguranță.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : De Revelion, atenție la artificii!
Marţi, 30 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cum aranjăm masa de Revelion
Pagina a fost generata in 0.4423 secunde