S-a dat startul antrenamentelor pentru Parada Militară Naţională de 1 Decembrie

1936
S-a dat startul antrenamentelor pentru Parada Militară Naţională de 1 Decembrie - x-sa-dat-startul-1700737043.jpg

Articole de la același autor

Mai sunt câteva zile până ce în toată ţara va suna imnul naţional, vor avea loc parade militare, iar steagul patriei va fi purtat cu mândrie, mai mult ca în orice altă zi. În contextul sărbătorii de 1 Decembrie, Forţele Navale Române ne prezintă care sunt structurile ce vor defila pe sub Arcul de Triumf de Ziua Naţională și cum se pregătesc să dea onorul în cea mai importantă zi a României.


Anul acesta, detașamentul Marinei Militare va fi condus de locțiitorului șefului Statului Major al Forțelor Navale, Contraamiralul de flotilă Marcel Neculae, iar din structura reunită sub comanda sa fac parte militari ai unităților luptătoare din subordinea Flotei.


Alături de ei vor defila militarii Regimentului 307 Infanterie Marină, iar detașamentul va fi încheiat de reprezentanții instituțiilor de învățământ militar de marină: Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale, Şcoala de Instruire Interarme a Forțelor Navale și Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța.


Miercuri, 22 noiembrie, a avut loc, în Poligonul Ghencea, primul antrenament întrunit al blocului de paradă care va defila de Ziua Națională a României pe Șos. Kiseleff din Capitală. Pentru orice militar al Armatei României, selecția pentru blocul de paradă de 1 Decembrie din București este o onoare deosebită. Ca atare, de la soldați, la elevi sau studenți militari și până la comandori și amirali, cu toții își dau silința pentru ca evenimentul care va uni toți românii într-o singură simțire să iasă impecabil.




sursa foto: Forţele Navale Române Facebook


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.716 secunde