S-au răsturnat cu barca pe Dunăre! Salvatorii îi caută pe dispăruți!

191
S-au răsturnat cu barca pe Dunăre! Salvatorii îi caută pe dispăruți! - ddd-1580738518.jpg

Articole recomandate

O barcă în care se aflau patru bărbați s-a răsturnat, luni, pe brațul Borcea, în localitatea Vlădeni, două persoane, de 42 de ani, respectiv 48 de ani, fiind date dispărute, relatează Agerpres. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomița, slt. Ani Cercel, în jurul orei 13,35, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor, întrucât pe malul Borcea, localitatea Vlădeni, o barcă în care se aflau patru persoane de sex masculin s-a răsturnat, două dintre acestea s-au autosalvat și au ajuns la mal, iar alte două persoane sunt posibil înecate.

"La locul intervenției s-au deplasat de urgență patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și Stației de Pompieri Fetești, cu două bărci pneumatice, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și un echipaj SAJ Ialomița. S-a acordat primul ajutor medical celor două persoane cu vârste de aproximativ 36 ani și respectiv 37 ani, de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior persoana de aproximativ 36 ani a fost preluată și transportată de echipajul SAJ la spitalul Municipal din Fetești, cealaltă persoană după examinare a refuzat transportul la spital", a precizat reprezentantul ISU Ialomița.

Conform acesteia, "situația este în dinamică". "Pentru căutarea posibilelor persoane înecate, bărbați de aproximativ 42 ani, respectiv 48 ani, s-au început operațiunile de căutare. Intervenția se află în dinamică", a mai menționat sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Decembrie 2019
Stire din Actual : Migranți salvați în largul Libiei
Pagina a fost generata in 2.5915 secunde