Se caută șefi în IPJ Constanța: de la adjunctul inspectoratului până la posturile din rural!

460
Se caută șefi în IPJ Constanța: de la adjunctul inspectoratului până la posturile din rural! - xconcursuripolitie1-1651130764.jpg

Articole de la același autor

Intenția reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne de a nu mai avea șefi împuterniciți în fruntea structurilor din Poliția Română se concretizează prin organizarea, în continuare, de concursuri pentru funcțiile de conducere. Astfel, după ce anul trecut au fost scoase la concurs mai multe funcții de șefi la structurile de poliție municipală și secțiile rurale din județul Constanța, a venit rândul posturilor de poliție comunală. Imediat după Paște, Inspectoratul de Poliție Județeană Constanța a anunțat scoaterea la concurs din sursă internă a funcțiilor de șef post la posturile de poliție comunale: Rasova și Mircea Vodă – concursurile vor avea loc pe 8 iunie, Agigea și Cumpăna – concursurile vor avea loc pe 7 iunie, Albești, Limanu, Tuzla – concursurile vor avea loc pe 3 iunie, Horia, Ghindărești și Vulturu – concursurile vor avea loc pe 25 mai.

De asemenea, joi, 28 aprilie, se desfășoară proba interviului în cadrul concursului pentru funcția de adjunct al inspectorului șef al IPJ Constanța. Trei polițiști cu vechime și-au depus candidaturile și toți trei au promovat. Potrivit unor surse din cadrul IGPR, este vorba despre comisarul șef Marian Nucu, șeful Serviciului Acțiuni Speciale, comisarul șef Ovidiu Zamfir – șeful Biroului Control Intern și comisarul șef Marin Dincă, șeful Poliției municipiului Mangalia.

Eventualele contestații vor fi soluționate în perioada 2 – 3 mai, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în aceeași perioadă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7042 secunde