Dr. Claudia Cambrea, singura candidată la concursul pentru postul de director al Spitalului de Infecţioase

2642
1
Dr. Claudia Cambrea, singura candidată la concursul pentru postul de director al Spitalului de Infecţioase - concursinfectioase-1649423975.jpg
Peste doar câteva zile, Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase (SCBI) Constanța organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager. Data limită de depunere a dosarelor a fost vineri, 8 aprilie şi din surse neoficiale, am aflat că actualul director interimar, dr. Claudia Cambrea ar fi singura care şi-ar fi depus dosarul la concurs.

Menţionăm că acest concurs va avea loc la sediul instituției, în perioada 11-19 aprilie şi se va desfășura în două etape. Prima etapă, din data 11 aprilie este şi cea eliminatorie, urmând ca etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management să aibă loc în data de 19 aprilie. Afișarea rezultatelor, în data de 20 aprilie. Nota finală minimă de promovare a concursului este 7.

Comentează știrea

doru tulus
8 aprilie 2022
buna alegere

Un medic bun ,directoare medicala super OM si foarte profesionista,cu empatie ptr bolnavi cu siguranta o varianta castigatoare pentru Constanta,pacienti ,spital,etc. Una dintre cele mai bune alegeri .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1813 secunde