Copil de doi ani jumătate, în comă la spital! A fost bătut de mamă şi concubinul ei

334
Copil de doi ani jumătate, în comă la spital! A fost bătut de mamă şi concubinul ei - jmg9ndqwjmhhc2g9mtizmjq3ngexmmiw-1643789151.jpg

Articole de la același autor

Un copil de 2 ani și jumătate a ajuns în comă la spital după ce a fost bătut de părinții lui. Incidentul a avut loc luni, 31 ianuarie, în comuna Urecheni, scrie stiri-neamt.ro

Potrivit sursei, o femeie în vârstă de 20 de ani și concubinul ei în vârstă de 17 ani locuiau în casa tânărului din comuna Urecheni.

Se pare că cei doi l-ar fi bătut pe copilul în vârstă de 2 ani și jumătate, după care, văzând că starea micuțului era gravă, au sunat la „112”, solicitând ambulanța.

Echipajele de pe ambulanță l-au preluat pentru a-l transporta la spital și au anunțat organele de cercetare penală care au constatat că viața copilului a fost pusă în pericol.

Cei doi tineri au fost reținuți, iar marți, 1 februarie, au fost arestați preventiv pentru vătămare corporală și rele tratamente aplicate minorului.

Conform unor surse medicale, citate de stiri-neamt.ro, copilul a fost transferat, ieri, la un spital din Iași, în comă de gradul IV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4489 secunde