Șeful DNA salută decizia autorităților italiene de extrădare a lui Ionel Arsene

426
Șeful DNA salută decizia autorităților italiene de extrădare a lui Ionel Arsene - perchezitiidnalasediulanpcbiroul-1699116416.jpeg

Articole de la același autor

DNA salută sâmbătă decizia definitivă a autorităţilor italiene de extrădare în România a fostului şef al Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, arătând că această hotărâre vine în sprijinul eforturilor de aplicare a legii şi de respectare a sentinţelor judecătoreşti. Şeful DNA, Marius Voineag afirmă că prin această decizie se ”creează premisele recâştigării încrederii cetăţenilor într-un sistem judiciar funcţional şi imparţial”.


”În contextul deciziei definitive a autorităţilor italiene de extrădare în România a fostului şef al Consiliului Judeţean Neamţ, în vederea executării pedepsei privative de libertate dispuse de instanţele naţionale, Direcţia Naţională Anticorupţie apreciază că această hotărâre vine în sprijinul eforturilor de aplicare a legii şi de respectare a sentinţelor judecătoreşti”, a transmis DNA într-un mesaj.


Potrivit DNA, ”încrederea cetăţenilor în actul de justiţie depinde de capacitatea instituţiilor de a demonstra, fără urmă de dubiu, faptul că nimeni nu este mai presus de lege”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.522 secunde