X

Șofer prins cu 243 km/oră pe Autostrada A3. A vrut să le arate copiilor din mașină ce viteză poate atinge

198
Șofer prins cu 243 km/oră pe Autostrada A3. A vrut să le arate copiilor din mașină ce viteză poate atinge - radar-1685724100.jpg
Un şofer din judeţul Buzău a fost prins, vineri, circulând cu viteza de 243 km/oră pe un tronson din autostrada A 3, în judeţul Braşov.


Bărbatul avea în autoturism trei copii şi le-a spus poliţiştilor că a vrut să le arate acestora ce viteze mari poate atinge maşina sa.


“Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov au surprins cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 243 km/h, pe sectorul de autostradă A3, în judeţul Braşov. Recordul deosebit de periculos a fost înregistrat astăzi, 02 iunie, într-o acţiune pe care poliţiştii braşoveni au organizat-o pentru a menţine climatul de siguranţă rutieră pe drumurile publice din judeţ, în contextul minivacanţei prilejuite de sărbătoarea Rusaliilor, atunci când este cunoscută o creştere a numărului de vehicule şi turişti. După ce l-au tras pe dreapta pe conducătorul auto, un bărbat din judeţul Buzău, poliţiştii au fost extrem de îngrijoraţi când au observat că în vehiculul sport se mai aflau alţi trei copii, pentru care şoferul nu dorea decât să le demonstreze cu ce viteză maximă poate rula autovehiculul său”, informează Poliţia judeţeană Braşov.


Şoferul a fost amendat şi i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile de la momentul identificării, motiv pentru care maşina pe care o conducea a fost preluată de o altă persoană, scrie News.ro


Tot vineri, în cadrul acţiunii organizate de poliţiştii rutieri din Braşov, alţi cinci şoferi au rămas fără permise de conducere, acestea fiindu-le suspendate pentru încălcarea regimului legal de viteză.


Poliţia Rutieră Braşov solicită şoferilor „să respecte normele rutiere şi să nu întreprindă acţiuni care să le poată pune viaţa în pericol”.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6604 secunde