Şoferi prinşi băuţi la volan, la Constanţa. Unul dintre ei a şi făcut accident

152
Şoferi prinşi băuţi la volan, la Constanţa. Unul dintre ei a şi făcut accident - x-soferi-beti-la-volan-1686051197.jpg
Alcoolul la volan este una dintre cauzele producerii accidentelor, la Constanţa şi în toată ţara. Orice şofer ştie acest lucru, însă nu toţi conducătorii auto îl şi respectă. Doi şoferi s-au ales cu dosare penale zilele trecute, după ce au fost prinşi băuţi la volan. Ba mai mult, unul dintre ei a şi fost implicat într-un accident rutier.


„La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la intersecția dintre străzile Plantelor și Vadului, s-a produs un accident rutier, mai exact o tamponare. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de un bărbat, respectiv o femeie.


Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul bărbatului, fiind 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cazul femeii, rezultatul a fost negativ”, spun oamenii legii.


Şi, potrivit poliţiştilor, nu este singurul caz de acest gen: 


„La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 20.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 39, în stațiunea Eforie Sud, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, completează poliţiştii.
În ambele cauze s-a întocmit dosar de cercetare penală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0771 secunde