Soția șefului IPJ Constanța, numită consilier onorific al primarului Vergil Chițac

10536
1
O dispoziție semnată de primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, emisă în 17 iulie 2023 și publicată recent pe pagina web a instituției în fruntea căreia se află arată că acesta are un nou consilier onorific. Este vorba despre soprana Georgiana Costea Glugă, apreciată cântăreață de muzică clasică din Constanța, dar și soția șefului Inspectoratului de Poliție Județeană (IPJ) Constanța, chestorul Adrian Constantin Glugă.

„Se acordă calitatea de consilier onorific al primarului municipiului Constanța doamnei Costea – Glugă Georgiana, cu atribuții în domeniul evenimentelor culturale, începând cu data comuncării prezentei. Activitatea doamnei Costea – Glugă este neremunerată”, se arată în dispoziția respectivă.

Georgiana Costea – Glugă este interpretă de muzică clasică, a urcat pe cele mai mari scene din Europa și Asia, iar în prezent pregătește tinerii pasionați de muzica clasică, ca profesoară de pian și canto clasic, în cadrul Centrului Cultural Județean „Teodor Burada”. Totodată, aceasta a organizat, în ultimii ani, alături de Primăria Eforie, Festivalul Creativ Eforie, un eveniment dedicat copiilor, care a ajuns în 2023 la ediția a III-a. În primăvara acestui an, apreciata soprană a devenit soția șefului IPJ Constanța, Adrian Constantin Glugă. 

Comentează știrea

Huian
3 august 2023
Florin

SE PARE CA A GĂSIT UN OM COMPETENT

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2864 secunde