Tânăr tăiat într-un club din Mamaia/ PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE PORT ILEGAL DE ARME ALBE

238
Tânăr tăiat într-un club din Mamaia/ PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE PORT ILEGAL DE ARME ALBE - img20220525wa0005-1653478584.jpg

Articole recomandate

Astăzi, 25 mai, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Investigații Criminale, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

În urma descinderilor, care au avut loc în județele Călărași, Ilfov, respectiv municipiul București, au fost descoperite mai multe arme albe, obiectele fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Doi bărbați au fost conduși la audieri, iar, în urma administrării probatoriului în cauză, aceștia au fost reținuți, pentru 24 de ore.

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

La activități, au participat și polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, respectiv ai inspectoratelor de poliție județene Călărași și Ilfov.

Reamintim că, în dimineața de 14 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul brațului.

Conform cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-au bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-a agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător.

Precizăm faptul că victima nu a formulat plângere până la acest moment.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3935 secunde