Tânărul care a furat o locomotivă în stația Medgidia a vorbit cu anchetatorii. Ce le-a spus polițiștilor, te îngrozește!

503
Tânărul care a furat o locomotivă în stația Medgidia a vorbit cu anchetatorii. Ce le-a spus polițiștilor, te îngrozește! - fotolocomotivamedgidiascaled-1683915140.jpg

Articole de la același autor

Dezvăluiri şocante ale individului care a furat o locomotivă din gara Medgidia. Băiatul de 18 ani le-a spus poliţiştilor că avea de gând să meargă la 30 de kilometri distanţă, în staţia Palas, de lângă Constanţa. Ar fi fost un drum către o tragedie daca nu era oprit după 200 de metri.
 

„Doream să fac manevre să pot trece pe o altă linie. Să ajung în Palas, la Constanța”, a declarat tânărul de 18 ani. Avea de gând să meargă 30 de kilometri dacă un impiegat nu l-ar fi oprit la timp. 
„Voiam să agăț vagoanele de locomotivă. Dacă se defecta una, o altă locomotivă”, a mai spus tânărul în faţa anchetatorilor.


După o noapte petrecută după gratii, individul a fost lăsat în arest la domiciliu, informează Antena1.
 

CFR a stabilit că mecanicul nu a respectat procedura, respectiv şi-a terminat treaba și nu a informat impiegatul de mişcare. Mai mult, uşa locomotivei a fost lăsată deschisă pentru că sistemul de închidere era stricat. Iar tânărul a profitat. A urcat în cabină şi a reuşit să pornească locomotiva în doar câteva secunde. Ba chiar s-a şi filmat. Anchetatorii sunt uimiţi de manevrele complicate pe care le-a făcut individul, care a schimbat două macaze şi nu exclud chiar ca cineva care se pricepe să-l fi învăţat.

Chiar şi aşa se putea întâmpla un dezastru dacă locomotiva se întâlnea cu un alt tren.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.526 secunde