Telefoane mobile în cutii de conserve, la Penitenciarul Poarta Albă

1441

Articole recomandate

Un bărbat din București a încercat vineri, în jurul prânzului, să introducă în Penitenciarul de Maximă Siguranță Poarta-Albă, patru telefoane mobile și un acumulator.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul, pe numele său Nicolae Costel Adrian, în vârstă de 27 de ani, venise în vizită la un cunoscut de-al său, cel care trebuia să primească telefoanele. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Constanta, Carmen Șerbănescu, ne-a declarat că bucureșteanul care intrase în camera de vizite a secției exterioare Valu lui Traian a Penitenciarului Poarta Albă, în jurul orei 13, avea asupra lui numai alimente. Cu ajutorul lor, el credea că va reuși să păcălească gardienii penitenciarului și să îi plaseze prietenului său, Aliș Izmet, închis pentru tâlhărie, cele patru telefoane mobile și un acumulator. Acestea erau ascunse cu dibăcie, în cutii de conservă. Ghinionul lor a fost că gardienii au descoperit imediat planul, în momentul în care au luat la controlat bagajele. Aceștia au întrerupt imediat vizita. Deținutul a fost dus în celulă, iar prietenul său predat polițiștilor pentru anchetă.
În prezent, Nicolae Costel Adrian este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de introducere de obiecte interzise a se afla în posesia deținuților conform Legii nr. 275/2006 și riscă pedeapsa cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau amendă.
Corina BAGIE

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4138 secunde