TRAGEDIE. Camion încărcat cu pietriș, răsturnat peste mai mulți pietoni. O fetiță și bunica ei au murit

226
TRAGEDIE. Camion încărcat cu pietriș, răsturnat peste mai mulți pietoni. O fetiță și bunica ei au murit - 1-1494506486.jpg

Articole recomandate

Un camion încărcat cu pietriș s-a răsturnat, în cursul zilei de astăzi, în orașul Salonta, județul Bihor, peste mai mulți pietoni. 
O fetiță și bunica ei au murit. 


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bihor, Camelia Roșca, a declarat pentru News.ro că în jurul orei 10.40 a fost anunțat la 112 că un camion încărcat cu pietriș s-a răsturnat peste un grup de persoane în orașul Salonta. 


Apelul la 112 a fost primit în jurul orei 10.40, apelantul precizând că o autobasculantă s-a răsturnat peste cel puțin o persoană, în localitatea Salonta, autobasculanta fiind încărcată cu pietriș.


La fața locului au ajuns trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială cu apă și spumă, una de descarcerare și o ambulanță tip B2, precum și un elicopter SMURD.


Șoferul autobasculantei și pasagera sa, care au suferit diferite contuzii, au fost preluați de un echipaj SMURD, respectiv de unul al Serviciului de Ambulanță, care i-au transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor din Spitalul clinic județean Orradea.


Pompierii militari au intervenit pentru degajarea pietrișului din jurul benei, pentru a verifica dacă nu sunt victime și sub aceasta. De asemenea, o macara ajunsă în zonă a ridicat camionul. 


Circulația în zonă a fost închisă mai multe ore.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1444 secunde