Tragedie învăluită de mister: a căzut de la etajul doi după ce a ieșit pe geam cu un cearșaf

631

Polițiștii Secției 5 au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările care au dus la rănirea gravă a unei tinere de 22 de ani, care a căzut de la fereastra unui apartament situat la etajul al doilea al unui bloc de pe Șoseaua Mangaliei. Întâmplarea a trezit suspiciunea oamenilor legii, având în vedere circumstanțele mai puțin obișnuite.


Astfel, joi după-amiază, locuitorii de pe Șoseua Mangaliei au sunat neliniștiți la 112 pentru a cere ajutorul medicilor de la Ambulanță, după ce au găsit o tânără într-o baltă de sânge, pe asfaltul din fața blocului. Lângă ea au fost găsite două cearșafuri.
Potrivit oamenilor legii, cel mai probabil fata a înnodat cele două așternuturi pentru a coborî pe fereastră din casă, dar nodul nu a ținut, iar tânăra a căzut de la înălțime. În prezent, ea este internată în stare critică în Spitalul Județean Constanța. "A fost diagnosticată cu politraumatisme rezultate în urma căderii, are un traumatism cranio-facial acut; având în vedere că este echilibrată respirator, a fost detubată", ne-au declarat medicii constănțeni.


Polițiștii l-au audiat pe iubitul fetei, întrucât exista suspiciunea că aceasta era sechestrată în apartament. Tânărul a negat sechestrarea; a mărturisit că în apartamentul respectiv locuiesc ei doi, împreună cu un prieten, iar de dimineață cei doi băieți au plecat de acasă, în vreme ce fata a rămas încuiată în locuință, dar de bunăvoie.
Anchetatorii urmează să stabilească de ce a ales tânăra această modalitate de a ieși din casă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Mai 2012
Stire din Eveniment : Tragedie la Murfatlar
Pagina a fost generata in 0.1837 secunde