Trei bărbaţi reţinuţi de procurorii DIICOT după ce au fost prinşi în flagrant vânzând heroină

240
Trei bărbaţi reţinuţi de procurorii DIICOT după ce au fost prinşi în flagrant vânzând heroină - diicot-1678885137.jpg
Trei bărbaţi au fost reţinuţi de procurorii Serviciului Teritorial Iaşi al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de DIICOT.



Potrivit sursei citate, cei trei au fost prinşi în flagrant după ce s-au deplasat din municipiul Bucureşti în municipiul Iaşi pentru a comercializa mai multe doze de heroină.

"După efectuarea flagrantului, a fost pus în aplicare mandatul de percheziţie domiciliară în apartamentul închiriat în vederea vânzării drogurilor de risc, fiind identificată şi ridicată cantitatea de 12 grame de heroină (din care inculpaţii puteau porţiona şi ambala peste 120 de doze destinate vânzării către consumatorii finali), precum şi sumele de 6.400 de lei şi 100 de euro. Inculpaţii au vândut heroina cu preţul de 100 lei pentru o doză sau cu sume cuprinse între 500 şi 700 lei pentru un gram", se precizează în comunicat.

Cei trei bărbaţi urmează a fi prezentaţi, miercuri, în faţa magistraţilor din cadrul Tribunalul Iaşi cu propunere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3579 secunde