Trei săptămâni de foc! Avioane Eurofighter Typhoon şi zeci de militari au aterizat la Mihail Kogălniceanu

357
Trei săptămâni de foc! Avioane Eurofighter Typhoon şi zeci de militari au aterizat la Mihail Kogălniceanu - eurofightertyphoonsatgioiadelcol-1645169641.jpg

Articole de la același autor

Trei aeronave Eurofighter Typhoon ale Forțelor Aeriene Germane au aterizat, în Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu.


Detașamentul german, format din aproximativ 60 de militari (piloți și personal tehnic) și aeronave Eurofighter Typhoon, va executa, alături de militarii Forțelor Aeriene Române şi Forţelor Aeriene Italiene, misiuni de Poliție Aeriană Întărită (enhanced Air Policing) sub comandă NATO, în următoarele 3 săptămâni.


Forţele Aeriene Germane au mai fost prezente în România, în vara anului trecut, alături de Forţele Aeriene Regale ale Marii Britanii, în baza Declaraţiei comune privind interoperabilitatea aeronavelor Eurofighter Typhoon pentru executarea în comun a misiunilor de poliţie aeriană.


Misiunile de instruire în comun au ca principal obiectiv creşterea interoperabilităţii între aliaţii din cadrul NATO, iar misiunile de poliție aeriană desfășurate în comun contribuie la dezvoltarea capacităţii de reacţie şi descurajare.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6847 secunde