Ultima zi în care se pot depune dosarele pentru viitorii polițiști

213
Ultima zi în care se pot depune dosarele pentru viitorii polițiști - admiterepolitisti-1573677920.jpg

Articole de la același autor

Ziua de 15 noiembrie este ultima în care își pot depune dosarele de înscriere, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cei interesați să devină polițiști. Concursul de admitere urmează să se desfășoare în perioada 10 - 23 ianuarie 2020. Un număr de 927 de locuri la școlile de agenți de poliție vor fi scoase la concurs, în sesiunea din ianuarie 2020, iar durata studiilor va fi de un an. Din totalul locurilor, 765 de locuri (dintre care 22 de locuri speciale pentru rromi și 10 pentru alte minorități) sunt la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina și 162 de locuri (dintre care 3 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități), la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" Cluj-Napoca.


Cei interesați pot depune dosarul de înscriere la Inspectoratul de Poliție Județeană Constanța, dacă au reședința sau domiciliul în județul Constanța. 


Candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții, printre care să aibă cetățenia română și domiciliul în România; să cunoască limba română, scris și vorbit; să aibă capacitate deplină de exercițiu; să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic; să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți sau să îi împlinească în cursul anului în care participă la
concursul de admitere; să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat; să aibă un comportament corespunzător principiilor și cerințelor de conduită admise și practicate în societate; să nu aibă antecedente penale; să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni; să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani; să fi obținut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puțin 9,00; să nu fi fost exmatriculați pentru abateri disciplinare dintr-o instituție de învățământ. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4828 secunde