Un şofer a filmat cum pompa scoate aer în loc de combustibil, dar totuşi taxează! Reacţia ANPC după controlul efectuat

237
Un şofer a filmat cum pompa scoate aer în loc de combustibil, dar totuşi taxează! Reacţia ANPC după controlul efectuat - pacalealabenzinarieargesaerpompa-1660287913.jpg

Articole de la același autor

O pompă de combustibil de la staţia Fuel One din Căteasca, judeţul Argeş, contoriza costul cantităţii de combustibil livrate, dar containerul de combustibil era gol, iar pompa scotea doar aer:


"În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, în data de 10.08.2022, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Argeş din cadrul Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia a desfăşurat o acţiune de control la staţia Fuel One din Căteasca, judeţul Argeş. Situaţia prezentată se referea la faptul că o pompă de combustibil funcţiona în continuare, deşi rezervorul corespunzător era gol, şi contoriza costul aşa-zisei cantităţi de combustibil livrate, ca şi când ar fi fost distribuită în mod real. Aceasta a fost confirmată la faţa locului de reprezentanţii operatorului economic şi "justificată" cu faptul că rezervorul (tip container) a fost epuizat. Din relatările verbale comisarii CJPC Argeş au înţeles că, deşi la golirea rezervorului, pompa s-a oprit iniţial - fapt care ar fi fost surprins pe camerele video de supraveghere - ulterior aceasta nu s-a blocat şi a continuat să funcţioneze", se arată într-un comunicat de presă al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Citeşte mai departe...




foto: Ziarul Profit





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.53 secunde