În timp ce vopsea o barjă

Un tânăr a murit înecat în Dana 102 a Portului Constanța

6215
Un tânăr a murit înecat în Dana 102 a Portului Constanța - c2ad3ba220066148c8f08d2caa94bf1f.jpg
Cadavrul unui tânăr a fost descoperit, ieri dimineață, de mai mulți muncitori, plutind în Dana 102 a Portului Constanța. La fața locului au ajuns imediat polițiștii, un procuror și o echipă a inspectoratului Teritorial de Muncă.
Potrivit polițiștilor, persoana decedată se numește Cătălin Georghe, avea 22 de ani și era angajat ca muncitor necalificat la o firmă care își desfășoară activitatea în port. Bărbatul a fost dat dispărut încă de vineri, când colegii au sesizat că acesta nu a venit la pauza de masă. Au plecat să îl caute, fără niciun rezultat însă. Din câte se pare, Cătălin Georghe vopsea un capac la o barjă, când a dispărut. Nimeni nu a văzut incidentul, așa că doar s-a bănuit că ar fi căzut în apă. Au fost sesizați și scafandrii care i-au căutat trupul, însă nu au găsit nimic.
Ieri dimineață, cadavrul tânărului a fost scos de apă la suprafață, oamenii legii neavând de făcut altceva decât să constate decesul.
Procurorii vor face cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul, în timp ce reprezentanții ITM vor face o anchetă pentru a constata dacă s-au respectat normele de securitate la locul de muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3493 secunde