Video VIDEO. Ţigări de contrabandă descoperite de poliţiştii de frontieră în compartimente speciale din pereţii unei nave din Libia

273
VIDEO. Ţigări de contrabandă descoperite de poliţiştii de frontieră în compartimente speciale din pereţii unei nave din Libia - x-tigari-garda-nava-1694594379.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, însoţiţi de un câine de serviciu, au reuşit să identifice o cantitate de ţigări de contrabandă ascunsă, în mod inedit, în pereţii unei nave sosită în Portul Midia, din Libia. Trei membri ai echipajului, cetăţeni români, sunt cercetaţi pentru contrabandă cu ţigări.

Nava ancorase în Portul Midia în data de 11 septembrie, iar, la controlul efectuat de poliţiştii de frontieră a participat şi un câine de serviciu pentru detectarea produselor din tutun. Astfel, în magaziile de balast situate în pereţii navei, au fost găsite peste 120 cartoane țigarete diverse mărci, ascunse în compartimente construite special în acest scop. În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea de 1.387 pachete țigarete, diverse mărci, în valoare totală de aprox. 27.740 lei.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă faţă de trei membri ai echipajului, cetățeni români, care au declarat faptul că țigările le aparțin în mod egal. Cercetările sunt continuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9597 secunde