Video Vrei să devii agent de poliție? Până pe 5 noiembrie te poți înscrie la una dintre școlile de profil

45036
Vrei să devii agent de poliție? Până pe 5 noiembrie te poți înscrie la una dintre școlile de profil - politiaromana-1698593354.jpg
Ministerul Afacerilor Interne recrutează candidați pentru admiterea în instituțiile de învățământ postliceal și reamintește că au mai rămas doar câteva zile pentru înscrieri.


Până la data de 05.11.2023, unitățile teritoriale din țară, inclusiv Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, recrutează candidați pentru concursul de admitere la următoarele unități de învățământ:


Şcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina – 1.340 de locuri


Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca – 300 de locuri.


Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente etapelor de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate pe paginile de internet ale Inspectoratelor de Poliție Județean Constanța și Tulcea, la link-urile: I.P.J. CONSTANȚA (politiaromana.ro) sau I.P.J. TULCEA (politiaromana.ro), secțiunea Carieră.


Înscrierele se pot face prin completarea cererilor–tip de înscriere care se completează de către candidați, se semnează și se transmit exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail [email protected] , respectiv [email protected].


Din momentul confirmării înscrierii, candidații se pot prezenta, pentru depunerea documentelor la sediul Inspectoratului de Poliție Judetean Constanța, din municipiul Constanța, B-dul Mamaia, nr. 106, respectiv la IPJ Tulcea, de pe str. Spitalului, nr.2, municipiul Tulcea.


Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală!


Calendarul activităților de recrutare și selecție a candidaților:


depunerea cererii tip de înscriere, exclusiv în format electronic – până la 05 noiembrie 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică;
evaluarea psihologică – până la data de 24 noiembrie 2023;
constituirea dosarelor de recrutare – la data de 24 noiembrie 2023;
transmiterea tabelelor nominale ale candidaților la unitățile de învățământ – până la data de 27 noiembrie 2023;
transmiterea dosarelor de recrutare ale candidaților exceptați de la proba de evaluare a cunoștințelor la unitatea de învățământ pentru care au optat – până la data de 27 noiembrie 2023;
susținerea probei de evaluare a performanței fizice – în perioada 07-13 decembrie 2023;
susținerea probei de evaluare a cunoștințelor – 16 decembrie 2023;
examinarea medicală – în perioada 20 decembrie 2023–25 ianuarie 2024;
afișarea rezultatelor finale – până la data de 02 februarie 2024.


Probele de concurs pentru admiterea în unitățile de învățământ – proba de evaluare a cunoștințelor și proba de evaluare a performanței fizice – sunt evaluate cu note de la 1 la 10, în cazul probei de evaluare a cunoștințelor, și de la 5 la 10, respectiv Nepromovat, în cazul probei de evaluare a performanței fizice. Nota de promovare a fiecărei probe este minimum 5.


Tematica și bibliografia pentru proba de evaluare a cunoștințelor se publică pe site-ul unităților de învățământ.
Detalii referitoare la sesiunea de recrutare la nivel național pot fi accesate gratuit la link-ul: Instituții de învățământ / formare profesională – MINISTERUL AFACERILOR INTERNE (gov.ro).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2573 secunde