O nouă sesiune de admitere în unitățile de învățământ postliceal din MAI. Aproape 2.900 de locuri disponibile!

35235
O nouă sesiune de admitere în unitățile de învățământ postliceal din MAI. Aproape 2.900 de locuri disponibile! - x-o-noua-sesiune-admitere-mai-1697625631.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Afacerilor Interne a dat startul unei noi sesiuni de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale instituţiei! Sunt disponibile aproape 2.900 de locuri pentru agenţi de poliţie, jandarmi, pompieri sau politişti de frontieră. Înscrierile au început miercuri, 18 octombrie şi se încheie pe 05 noiembrie 2023.


Concret, sunt disponibile 2880 de locuri după cum urmează: Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” - Câmpina - 1340 locuri; Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”- Cluj-Napoca - 300 locuri; Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” - Oradea - 240 locuri; Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” - Drăgăşani - 350 locuri; Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” - Fălticeni - 350 locuri; Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” - 300 locuri.


„În perioada 18 octombrie – 05 noiembrie 2023 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), candidații pot depune cererile de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare (structurile de resurse umane cu sarcini de recrutare) aflate în unitățile din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, precum și la structurile de resurse umane cu sarcini de recrutare din aparatul central al inspectoratelor generale, potrivit organizării administrativ-teritoriale și specialității pentru care optează candidații – poliție, poliție de frontieră, jandarmi, pompieri, în raport de oferta educațională și de domiciliul/reședința înscrise în cartea de identitate”, anunţă MAI.


Candidaţii trebuie să ştie că depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare se face până la data de 24 noiembrie.


Evaluarea psihologică a candidaților se realizează în conformitate cu Dispoziția directorului Centrului de Psihosociologie al MAI, potrivit planificării întocmite împreună cu structurile cu atribuții de recrutare.
 

Susținerea probei de evaluare a performanței fizice - în perioada 7 – 13 decembrie 2023.


Susținerea probei de evaluare a cunoștințelor - 16 decembrie 2023.


Detalii privind înscrierea, procesul de recrutare și susținerea examenelor găsiți pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, la secțiunea Carieră.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5889 secunde