Nouă din zece angajatori plănuiesc mărirea echipei până la sfârșitul anului

201
Nouă din zece angajatori plănuiesc mărirea echipei până la sfârșitul anului - recrutari-1695834305.jpg

Articole de la același autor

În România, la momentul actual, nouă din zece angajatori au în plan să facă recrutări până la finalul anului. Jumătate dintre angajatori consideră, de asemenea, că salariile și bonusurile pe care le acordă sunt elementele ce îi ajută cel mai mult să atragă candidați. Sunt concluziile pe care le scot la iveală sondajele platformelor de recrutare din țară realizate recent.

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj susțin că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, iar 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Iar dintre angajatorii care au în continuare poziții deschise, 44,4% spun că vor adăuga în echipe maxim cinci colegi în următoarele trei luni. De asemenea, 20,4% au un plan de 6-10 angajări noi, iar 18,5% estimează că numărul de recrutări va fi cuprins între 11 şi 50. 7,3% dintre angajatori au deschise între 51 şi 100 de poziţii, 5,4%, între 101 şi 250 şi 1,3%, între 251 – 500. 2,6% chiar susțin că se află în plină campanie de recrutări masive şi vor să angajeze peste 500 de oameni până la final de an.

Din punct de vedere al atuurilor pe care cred că le au şi îi pot ajuta în atragerea candidaţilor, 50,3% menționează salariile şi bonusurile oferite. 40,1% pun pe listă şi comunicarea constantă şi transparentă, iar 37,2% au inclus şi flexibilitatea programului şi a managerilor într-un top al primilor 3 diferenţiatori cheie pe care îi au faţă de concurenţă. Alte aspecte subliniate de angajatori au mai fost beneficiile extrasalariale, echipa şi mediul de lucru, posibilitatea de a creşte în carieră, munca remote sau echilibrul între viaţa personală şi cea profesională.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3692 secunde