Ziua Independenței de Stat a României, marcată de militarii Forței Navale Române

408
Ziua Independenței de Stat a României, marcată de militarii Forței Navale Române - ziua1-1494259439.jpg
Militarii din Forțele Navale Române participă astăzi la ceremoniile militare și religioase organizate în garnizoanele de marină, cu prilejul sărbătoririi "Zilei Independenței de Stat a României", "Zilei Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial" și a "Zilei Uniunii Europei".


Activitățile evocatoare se vor desfășura, începând cu ora 10.00, la Monumentul Eroilor Independenței României din Parcul Casei de Cultură din Constanța, în Piața Republicii din Mangalia, în Cimitirul Eroilor "Sfântul Constantin" din Brăila, la Monumentul Independenței de Stat din municipiul Tulcea și la Monumentul Eroilor din Babadag. 


De asemenea, o delegație a Statului Major al Forțelor Navale, condusă de Comandantul Componentei Operaționale Navale și locțiitor al șefului S.M.F.N., contraamiralul de flotilă Dr. Constantin Ciorobea, va fi prezentă la ceremonialul organizat de Ministerul Apărării Naționale pe esplanada Universității Naționale de Apărare "Carol I" din București, la Monumentul Eroilor Patriei din Al Doilea Război Mondial, începând cu ora 08.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.465 secunde