HOROSCOP

220
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1368462328.jpg
Berbec: Partenerul de viață vă reproșează că neglijați problemele familiei. Încercați să detensionați atmosfera, cu puțin tact! Spre seară, aflați că o afacere în care ați investit mult începe să meargă.

Taur: Este posibil ca persoana iubită să vă înțeleagă greșit dorința de liber-tate. Vă sfătuim să vă exprimați clar, ca să evitați un scandal. Chiar dacă prietenii insistă să petreceți după-amiaza cu ei, vă sfătuim să nu acceptați.

Gemeni: Este o zi bună pentru a pregăti planuri de afaceri. Aveți șanse mari să vă îmbunătățiți situația financiară. După-amiază s-ar putea să întârziați puțin cu prietenii, ceea ce poate duce la discuții în familie.

Rac: Dacă reușiți să vă temperați spiritul critic, astăzi puteți avea succes pe plan financiar. Vă recomandăm să aveți răbdare cu prietenii și cu partenerul de viață, ca să nu ajungeți la certuri.

Leu: Aveți tendința să fiți impulsiv și riscați să îi jigniți pe cei din jur. Vă sfătuim să nu vă enervați, pentru că puteți avea probleme cu sănătatea.

Fecioară: Sunteți tul-burat de sentimente con-tradictorii. Vă sfătuim să fiți mai prudent în afirmații. Nu începeți mai multe treburi deodată, pen-tru că riscați să nu terminați niciuna!

Balanță: Puteți avea mari satisfacții financiare cu prilejul unei călătorii. Este posibil să cunoașteți o persoană mai în vârstă, care propune o afacere. Vă sfătuim să vă bazați pe intuiție și să nu dați imediat un răspuns.

Scorpion: Se pare că amânați plecarea în con-cediu, din cauza unor mici proble-me de sănătate. Nu vă faceți griji, este suficient să țineți regim!

Săgetător: Astăzi nu este indicat să semnați documente oficiale sau să vă ocupați de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră.

Capricorn: Dimineață aveți parte de câteva momente mai încordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri. Reușiți să lămuriți repede neînțe-legerea.

Vărsător: Sunteți indispus din cauză că vi se anulează o delegație. Nu este cazul vă faceți griji, este doar o amânare și nimic mai mult. Ar fi bine să vă ocupați de problemele financiare.

Pești: Apar neînțelegeri în relația cu un partener de afaceri. Păstrați-vă calmul și încercați să găsiți o soluție de compromis! Pentru a depăși momentele tensionate de azi, trebuie să vă înarmați cu multă răbdare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Mai 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 11 Mai 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 09 Mai 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 20 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.2571 secunde