HOROSCOP

157
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1369430061.jpg
Berbec: Vă sfătuim să nu vă asumați nici un risc astăzi, pentru că sunteți nervos și s-ar putea să mizați greșit. Nu călătoriți cu mașina! Sunteți predispus la acci-dente.

Taur: Aveți de rezolvat o mulțime de probleme, pe care le-ați tot amânat. Aveți tendința să începeți mai multe treburi deodată. Vă sfătuim să vă organizați cât mai riguros.

Gemeni: Vă recomandăm să fiți deosebit de prudent astăzi, pentru că puteți avea probleme cu sănătatea sau chiar accidente. Nu vă supra-solicitați!

Rac: La serviciu, sunteți indispus în urma

unei discuții cu șeful direct. Nu este indicat să vă exteriorizați nemulțumirea. Vă recoman-dăm să vă menajați sănătatea.

Leu: Dimineață vă treziți obosit și nervos. Încercați să vă controlați agre-sivitatea, pentru că riscați să declanșați unui conflict! Vă sfătuim să nu faceți vizite, chiar dacă partenerul de viață insistă.

Fecioară: Dimineață sunteți irascibil din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă. Va recomandăm să reduceți programul de muncă. În ritmul acesta, riscați să vă îmbolnăviți.

Balanță: Plecați într-o călătorie foarte impor-tantă, care vă poate aduce câștiguri serioase. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să nu ridicați tonul la o persoană mai în vârstă.

Scorpion: Aveți mare nevoie de un împrumut. Până la urmă, reușiți să faceți rost de bani. Păstrați-vă calmul și odihniți-vă mai mult!

Săgetător: Dimineață aveți dificultăți de comunicare și sunteți neinspirat. S-ar putea să deveniți agitat și nervos. Vă sfătuim să amânați întâlnirile de afaceri și călă-toriile.

Capricorn: Este posibil să plecați într-o delegație. Nu sunteți în cea mai bună dispoziție și aveți tendința să exagerați. Vă sfătuim să nu vă susțineți părerile cu încăpățânare și să evitați discuțiile în contradictoriu.

Vărsător: Astăzi aveți tendința să criticați pe toată lumea. Încercați să vă temperați spiritul critic! Fiți atent pe ce dați banii! S-ar putea ca partenerul de viață să nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceți.

Pești: Este posibil să primiți o veste proastă de la o rudă îndepărtată. Aceasta vă indispune și vă obligă să vă schimbați programul. Plecați într-o călătorie neprevăzută.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Mai 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 14 Mai 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 13 Mai 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 11 Mai 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 09 Mai 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 20 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.38 secunde