HOROSCOP

238
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1387487975.jpg

Articole recomandate

HOROSCOP 20.12.2013


Berbec: Dacă nu vrei să te indispui, atunci nu îți face planuri foarte stricte. Întâlniri de ultimul moment apar ca de nicăieri și atunci te vezi nevoit să găsești rapid soluțiile la situațiile neplăcute.


Taur: Treci cu mare ușurință de la o stare la alta și uite așa îi duci în eroare pe cei din jurul tău. Nu știu exact cum să se comporte cu tine, ba chiar își pun întrebări cu privire la ceea ce te-ar face fericit. 


Gemeni: Nu îți plac conflictele, însă atunci când ești acuzat de ceva ce nu faci te aperi și nu îți pasă de consecințele vorbelor tale. Astăzi te afli într-o astfel de situație, iar de diplomație uiți imediat ce te vezi încolțit. 


Rac: Refuzi cu încăpățânare să comunici ceea ce simți după un mic eșec doar pentru a părea puternic. În realitate, imediat ce ajungi acasă te ascunzi și suferi în singurătate. 


Leu: Când te simți pregătit să faci afaceri cei din jur îți tot pun bețe în roate pentru a-ți demonstra cât este de periculos să te implici în investiții. 


Fecioară: Oricine vrea să îți ceară sfatul astăzi, va descoperi o latură mai puțin prietenoasă a ta pentru că ai destule pe cap. Ești extrem de stresat de ceea ce se întâmplă la muncă și de lipsa banilor. 


Balanță: Te simți extrem de dezamăgit de modul în care acționează un prie-ten când vine vorba să îți ofere un mic ajutor financiar. Nu îți spune nici că o va face, dar nici nu îți dă de înțeles că nu.


Scorpion: Posibilitățile de a te întâlni cu un fost partener de relație sunt foarte mari astăzi, mai ales dacă frecventezi aceleași locuri pe care le frecventai cu el. 


Săgetător: Sentimente de tot felul pun stăpânire pe tine astăzi și nu te aștepta să gândești la rece vreo situație. De asemenea te lași foarte ușor influ-ențat de ceea ce au alții de spus. 


Capricorn: Iei prea în serios tot ceea ce ți se întâmplă astăzi și de aceea vei sta mult timp trist. Crezi că cei din jur nu te apreciază așa cum ar trebui, ci doar vor să obțină diverse avantaje de la tine.


Vărsător: În ultima vreme te-ai cam lăsat condus de unele persoane care sunt mult prea puțin determinate să facă ceva în viață și astfel te-au încetinit. Poate este timpul să mergi înainte.


Pești: Te descurci destul de bine când vine vorba despre situațiile delicate, iar colegii de muncă vor să profite de această abilitate a ta, astfel că te vor ruga să intervii în favoarea lor pentru a soluționa o problemă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 16 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 09 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 06 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.602 secunde