HOROSCOP

166
HOROSCOP - horoscop-1436530254.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu ești mulțumit de nimic din viața ta. Și nu pentru că nu ești un om realizat, ci pentru că pe zi ce trece ai și mai multe pretenții de la tine și vrei mai mult. Dacă vei continua cu ambiția de a fi cel mai bun, vei reuși.

Taur: Ai dat greș într-o chestiune extrem de importantă. Și ce e de făcut? În primul rând asumă-ți acest lucru și în al doilea rând lasă frustrările deoparte și caută soluții ca să redresezi situația.

Gemeni: A izbucnit un conflict și tu ești pe cale să pui și mai multe paie pe foc. Dar înainte de a face acest lucru ia aminte la sfaturile primite de la acel om inteligent pe care tu îl admiri mereu. Cumpătarea este cheia.

Rac: O stare de nervozitate îți dă târcoale și te face să fii foarte recalcitrant și tranșant cu cei din jur. Totuși, nu-i băga pe toți în aceeași oală. Sunt și oameni care nu merită să-ți verși nervii pe ei.

Leu: Nu este o zi prielnică pentru a da startul unor afaceri de maximă importanță. Ai putea totuși să încerci să planifici de la a la z toate întâlnirile și discuțiile aferente. Chiar dacă începutul e dificil, nu dispera.

Fecioară: Speranța este cel mai important lucru de care te legi în aceste momente. Și chiar dacă treci prin momente dificile, nu îți pierde zâmbetul. Vor veni și zile bune. Treptat, totul se rezolvă în virtutea inerției.

Balanță: Dacă ție îți merge bine, ai tendința să nu te mai interesezi de starea celor apropiați. Nu suni, nu iei legătura cu ei. E greu pentru un om ocupat ca tine să țină legătura cu familia, dar nu imposibil.

Scorpion: Ți se fac câteva reproșuri în urma cărora iei decizia de a te dezice de anumite sarcini pe care le aveai la locul de muncă. Dacă, în viziunea ta, aceasta este soluția cea mai bună, mergi înainte fără teamă. Dacă nu, regândește problema.

Săgetător: Dai câteva sfaturi unui copil care te apreciază foarte mult. Și îți place postura în care te afli. Ar trebui să te gândești serios la o carieră în domeniul psihologiei. Ai toate calitățile necesare.

Capricorn: Ai idei, dar sunt respinse de aceeași persoană care îți face zile negre ori de câte ori ai ocazia să te exprimi liber. Vrei să crezi sau nu, dar există persoane apropiate ție care te cam sabotează.

Vărsător: Atunci când lucrurile în care ești ancorat nu mai merg ca unse, începi să schimbi tot ce se poate schimba. Alegi o nouă echipă, faci alte planuri, deci ajungi să o iei mereu de la zero. De aceea, rezultatele finale sunt cele mai bune.

Pești: Canicula ți-a venit de hac. Nu reușești sub nicio formă să te menții pe linia de plutire, și te simți de parcă ai fi cu capul în nori. Va mai dura puțin și totul va reveni la normal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 07 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 06 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 04 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 03 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 02 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 01 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 30 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 29 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5819 secunde