HOROSCOP

157
HOROSCOP - horoscop-1440771022.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vă recomandăm să fiți foarte prudent în tot ce faceți și în discuțiile cu prietenii. Aveți tendința să fiți impulsiv.

Taur: Se pare că nu sunteți într-o formă prea bună. Nu vă asumați noi responsabilități, pentru că riscați să vă irosiți energia!

Gemeni: Se anunță o zi tensionată. Nu este exclus să aveți divergențe cu partenerul de viață, pornind de la o investiție im-portantă. Ar fi bine să vă gândiți mai bine dacă investiția este oportună sau nu.

Rac: De dimineață sunteți hipersensibil și agitat, nu vă simțiți în apele dumneavoastră. Încercați să vă gândiți la lucruri plăcute și să vă calmați.

Leu: S-ar putea ca în prima parte a zilei să aveți mici probleme în cămin. Vă recomandăm să le tratați cu calm. Un gest tandru sau o vorbă bună vă pot ajuta să evitați o ceartă.

Fecioară: Sunteți decis să faceți ceva folositor în casă, dar, dacă nu aveți un plan de acțiune bine definit, ar fi mai bine să amânați.

Balanță: Este posibil să aveți un sentiment de nemulțumire și o tendință accentuată de a vă contrazice cu oricine. Nu riscați glume îndrăznețe pe seama celor din jur!

Scorpion: Traversați o perioadă mai dificilă, în care vă preocupă mult situația financiară. Reușiți, totuși, să vă păstrați optimismul.

Săgetător: Sunteți optimist și aveți șanse de reușită pe toate planurile. Relațiile cu colaboratorii decurg foarte bine. Reușiți să faceți rost de bani pentru a rezolva o problemă a partenerului de viață.

Capricorn: Dimineață, sunteți stresat de o problemă de afaceri. Va trebui să alergați în stânga și-n dreapta ca să o rezolvați, dar eforturile vă vor fi răsplătite.

Vărsător: Deși nu prea vă mai rămâne timp liber, ambiția de a termina ce ați început nu poate să vă aducă decât câștiguri. Totuși, ar fi bine să vă organizați astfel încât să nu neglijați familia și prietenii.

Pești: După o perioadă nefavo-rabilă pe plan social și sentimental, situația se schimbă complet. Bucurați-vă și nu puneți întrebări!

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 27 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 26 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 25 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 24 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 22 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 21 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 20 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 19 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 18 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5456 secunde