HOROSCOP

296
HOROSCOP - horoscop-1439814372.jpg

Articole recomandate

Berbec: Încărcătura emoțională din ultima perioadă te-a cam epuizat, dar nu te lași doborât. Ești puternic și asta se vede cu ochiul liber, de la o poștă. Cei din jur îți cer rețeta.

Taur: Dacă ai apucat să spui un lucru, atunci nu mai da înapoi. Vei vedea că prin muncă și perseverență se realizează cele mai dificile lucruri. Dar vei fi mândru de tine la un moment dat.

Gemeni: Părinții te acuză de unele lucruri, destul de grave, dar tu chiar nu ai nicio vină. Partea cea mai grea este că nu ai idee cum ai putea să îi convingi și pe ei de acest lucru. Ești prins între ciocan și nicovală.

Rac: Ai greșit, dar nu vrei sub nicio formă să recunoști și să îți asumi cele făcute. Ai temeri care te pun la zid și îți fură din entuziasm. Dar decizi să nu te prefaci și privești lucrurile exact așa cum sunt ele.

Leu: Curajul tău este ieșit din comun. Îi surprinzi chiar și pe cei care nu credeau în forțele tale. Dar nu trebuie să te străduiești prea mult, lucrurile cele mai dificile se vor ameliora de la sine.

Fecioară: Continuă să crezi în puterea ta de a atrage lucruri bune în viață. Chiar dacă nu totul merge ca pe roate, ai putea să admiți că în viitorul apropiat lucrurile se vor schimba.

Balanță: Vești bune despre starea de sănătate a unei rude. Acest lucru te bucură atât de tare, încât nimic altceva nu mai contează. Este bine să te mai relaxezi, mai ales că ai trecut printr-o perioadă extrem de stresantă.

Scorpion: Ești vânător de sentimente, dar acest lucru nu te împiedică să refuzi ceea ce nu este în concordanță cu așteptările tale. Ai găsit mereu exact atâta iubire cât ai căutat.

Săgetător: Ești mulțumit cu alegerile pe care le-ai făcut pentru tine și viața ta, dar uneori simți că destinul tău este altul. Ar fi indicat să lași timpul să decidă, nu te mai crampona pentru toate lucrurile minore.

Capricorn: Entuziasmul cu care ai pornit la drum, într-un nou proiect, este cel care te convinge că în viață trebuie să fii pregătit pentru orice, dar nu poate fi nimic atât de rău încât să nu poată fi rezolvat.

Vărsător: Ai ajuns la concluzia că de tine depind foarte multe dintre acțiunile partenerului de viață. Ar fi indicat să nu mai condiționezi pe nimeni, pentru că îngrădirea nu este nici pe departe cea mai bună modalitate de a ține pe cineva aproape pentru mult timp.

Pești: Te dezici de o mare dependență, treptat. Chiar dacă ai avut mult de muncă pe acest plan, în sfârșit rezultatele încep să apară. Este minunat că simți senzația de libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 13 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 12 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 11 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 10 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 08 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 07 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 05 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 04 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 03 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4795 secunde