HOROSCOP

224
HOROSCOP - horoscop-1467724277.jpg

Articole recomandate

Berbec: Oricât de mult ți-ai fi dorit ca azi să stai acasă cu familia, acest lucru este practic imposibil din cauza jobului tău, care te solicită peste măsură. Un telefon primit pe neașteptate îți spune că timpul tău liber s-a terminat.

Taur: După distracția de ieri, îți este din ce în ce mai greu să te apuci de treabă. Un proiect nou te scoate din rutină. Adevărul este că aveai nevoie de puțină deconectare.

Gemeni: Te plângi celor din jur că suferi de singurătate, dar nu iei măsuri în acest sens. Dacă ai accepta măcar jumătate dintre invitațiile care ți se fac, viața ta ar fi mult mai animată. Urmează acest sfat.

Rac: Prezentul este tot ce contează acum, nu te mai concentra pe ce o să faci mâine sau ce o să întâmple peste o săptămână. Nu reușești să trăiești în prezent, pentru că te sperie viitorul. 

Leu: Concluzia este una singură: mai ai mult de lucru cu propria persoană, cu propriile temeri și vulnerabilități. În sufletul tău, ești un luptător, deci nu este de mirare că vei reuși. 

Fecioară: Curajul nu este punctul tău forte, dar astăzi, mai mult ca niciodată, vrei să demonstrezi celor din jur că puterea ta de convingere este un atu de care te bucuri mereu. Vei reuși și vei impresiona totodată. 

Balanță: Succesul de care te bucuri azi se datorează în mare parte unor persoane care au știut să pună pe primul plan fericirea ta. Ar fi frumos din partea ta să faci un gest prin care să le mulțumești. 

Scorpion: Nu mai încerca să îți găsești fericirea în relații toxice, care nu funcționează deloc. Încearcă ceva nou, nimic nu durează la infinit, dar tu trebuie să renaști mereu. 

Săgetător: Indiferent cât de greu ți-ar fi, încearcă să ierți. Și tu ai făcut greșeli pentru care ai fost iertat. Așadar, ia exemplu de la cei din jur!

Capricorn: Dacă nu vei spune cu voce tare ce te nemulțumește, vei observa că oamenii vor începe să profite de amabilitatea ta. Cel care va avea de pierdut vei fi chiar tu, pentru că viața personală va fi pusă pe ultimul plan. 

Vărsător: Veștile importante nu mai au același efect pentru tine. Dacă înainte te bucurai ca un copil când aflai ceva nou despre cei din familie, acum lucrurile nu mai stau la fel. Încearcă să restabilești conexiunea cu cei dragi. 

Pești: Din exterior, totul se vede perfect. Cu toate astea, tu trebuie să știi că nu ambalajul face lucrurile să fie fără cusur. Explorează mai mult, vei găsi nenumărate puncte slabe. Acest lucru te va ajuta să te dezvolți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 02 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 01 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 24 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5192 secunde