Horoscop

245
Horoscop - horoscop-1483882880.jpg

Articole recomandate

Berbec: Regretele pentru lucrurile pe care nu le-ați făcut încă în viață voastră nu va ajută cu nimic. Cel mai bine ar fi să treceți la acțiune, să faceți ceva pentru a recupera ceea ce se mai poate recupera. 


Taur: O persoană legată de voi într-un fel sau altul, dar cu care nu ați mai vorbit demult, v-ar putea sugera să participați la un eveniment social împreună. Dacă o astfel de reîntâlnire poate să vă provoace neplăceri, mai bine evitați. 


Gemeni: Veți fi susținuți în eforturile voastre, în realizarea ambițiilor personale, mai ales dacă vă veți păstra spiritul practic și veți ști cum să vă apărați interesele. Câștigurile financiare vor fi stimulate 


Rac: Este o zi pe care o puteți dedica acțiunilor de consolidare profesională și îmbunătățire a situației materiale, asumându-vă, însă, numai riscuri bine calculate. Va trebui să cedați în unele chestiuni. 


Leu: Astăzi se anunță o călătorie în programul vostru, poate chiar începutul unei vacanțe de câteva zile. Poate fi chiar ceva hotărât pe moment, fără a vă fi gândit prea mult la asta. 


Fecioară: Va fi o zi plină de visare, de reverie, în care veți face și desface planuri, însă rezultatele, din păcate, vor fi mult sub așteptări. Iar acest lucru se datorează faptului că nu veți fi constanți în urmărirea obiectivelor. 


Balanță: Activitățile de grup s-ar putea dovedi foarte fructuoase pentru voi, dacă veți ști să manevrați lucrurile în așa fel încât să vă păstrați controlul, dar să nu lăsați impresia că vă doriți în mod expres acest lucru. 


Scorpion: Energia nu vă va lipsi în această zi, deci faceți ceva constructiv cu ea. Este un context favorabil pentru a opera schimbări în viața voastră, fie din punct de vedere profesional, fie din punct de vedere personal. 


Săgetător: Trecutul pare să vă ajungă din urmă și unele emoții s-ar putea să fie cam greu de suportat. În orice caz, va fi o zi cu supra-stimulare din punct de vedere psihic, iar în acest context, energia vi se va epuiza repede. 


Capricorn: Astăzi veți fi solicitați să participați la evenimente sociale sau la activități de grup, care se vor dovedi extrem de stimulative, dar și extrem de utile. Nu ezitați să participați. 


Vărsător: Dorința de a vă impune ca lideri nu trebuie să vă domine și să vă facă să acționați irațional. Trebuie să vă concentrați eforturile spre a obține aprobarea grupului, susținerea acestuia. 


Pești: O energie extraordinară emană către voi climatul astral al zilei, absolut revigorantă și cu un potențial de susținere enorm. Veți fi capabili de activitate susținută, dacă veți fi solicitați în acest sens. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Decembrie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 29 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.141 secunde