Horoscop

237
Horoscop - horoscop-1485954618.jpg

Articole recomandate

Berbec: Exprimați-vă clar ideile, pentru că persoana iubită ar putea să vă interpreteze greșit dorința de a fi mai liber. Vă recoman-dăm să evitați speculațiile.

Taur: Dimineață aveți dificultăți de comunicare, care vă pot afecta relațiile pe plan social. Se pare că resimțiți oboseala acumulată în ultimele zile. Ar fi cazul să vă odihniți mai mult.

Gemeni: Relațiile sentimentale au de suferit din cauza unor neînțelegeri de moment. Păstrați-vă calmul și evitați o ceartă. Sfaturile unui bărbat vă ajută să depășiți mai ușor momentele tensionate.

Rac: S-ar putea să aflați că ați pierdut banii investiți într-o afacere în care v-ați pus mari speranțe. Nu vă asumați niciun risc, pentru că astăzi nu prea aveți șanse. Temperați-vă impulsivitatea și evitați discuțiile în contradictoriu cu cineva din familie.

Leu: Primiți o propunere de colaborare. Nu vă grăbiți să acceptați! Gândiți-vă la timpul liber de care dispuneți! Ar fi bine să vă consultați și cu partenerul de viață.

Fecioară: Dimineață sunteți nehotărât și reușiți să îi derutați și pe cei din jur. Nu începeți mai multe treburi deodată, pentru că riscați să nu le terminați la timp și chiar să pierdeți bani! După-amiază, scăpați de starea de confuzie.

Balanță: S-ar putea să aveți dificultăți de comunicare și să nu vă înțelegeți prea bine cu cei din anturaj și chiar cu persoana iubită. Se pare că vă simțiți epuizat și nu sunteți prea bine dispus.

Scorpion: Dacă reușiți să vă temperați spiritul critic, este posibil să câștigați bani frumoși. Vă recomandăm să fiți atent cum discutați cu partenerul de viață și cu persoanele mai în vârstă, ca să nu declanșați o ceartă.

Săgetător: Sunteți hotărât să demarați o afacere la care vă gândiți de multă vreme. Nu vă lipsesc nici banii, nici ideile. După-amiază vă întâlniți cu prietenii. S-ar putea ca familia să vă reproșeze că o neglijați.

Capricorn: Sunteți impulsiv și aveți tendința de a-i jigni pe cei din jur. După-amiază sunteți invitat la o petrecere la care partenerul de viață nu este de acord să mergeți.

Vărsător: S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că nu vă interesează problemele de familie. Cu răbdare și tact, puteți evita o ceartă. În privința afacerilor, ar fi bine să fiți mai prudent. S-ar putea să vă loviți de probleme juridice.

Pești: Se pare că nu mai plecați într-o călătorie, din cauza neînțelegerilor cu partenerul de viață. Chiar dacă sunteți convins că aveți dreptate, aveți grijă să evitați un scandal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 31 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 30 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 27 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 26 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3913 secunde