Horoscop

258
Horoscop - horoscop-1491392679.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este momentul perfect să-ți consolidezi relația cu partenerul de suflet. Comunicarea cu persoana iubită evoluează excelent, ceea ce îți va crea un sentiment de încredere. 


Taur: Astăzi, ești mai dinamic, mai energic și foarte eficient în tot ce faci. Încearcă totuși să îți orientezi energia spre scopuri practice, în caz contrar te vei alege cu un stres în plus. 


Gemeni: Relația cu par-tenerul de viață este obiectivul principal. Ai șanse reale să ți-o îmbunătățești. Ți se vor face câteva propu-neri de petrecere a timpului liber. Nu trebuie decât să alegi. 


Rac: Capacitatea de a lua decizii funcționează excelent și n-ar strica să încerci să-ți pui proiectele în practică. Energia nu îți lipsește și în plus poți miza pe sprijinul unor binevoitori. 


Leu: Este posibil să faci unele cheltuieli pentru îmbunătățirea sănătății, dar asta nu îți va ridica niciun fel de probleme financiare. Este o bună perioadă pentru a lua decizii sau a te implica într-o activitate intelectuală. 


Fecioară: Ai toate șansele să ieși în evidență datorită ideilor tale ingenioase. O discuție cu o persoană cu funcție îți va face mare plăcere și îți va da posibilitatea de a afla lucruri ce ți-ar putea fi de folos în scurt timp. 


Balanță: Vei primi vești de la prietenii de pe alte meleaguri, ceea ce te va face mai optimist. Câștigurile pe care le vizezi sunt posibile cu condiția să nu te implici în colaborări riscante. 


Scorpion: Cu ocazia unui drum vei reuși să îți lărgești cercul de prieteni, dar și să afli informații interesante. Pe cât posibil, evită să dai curs impulsivității verbale, căci riști să îți pui multă lume în cap. 


Săgetător: Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi peste nivelul obișnuit. Oricum, iniția-tivele tale în plan sentimental se vor bucura de apreciere. Interesul pentru o nouă relație crește. 


Capricorn: Starea ta de agitație este accentuată, aceasta putând genera neînțelegeri cu cei din jur, dar mai ales cu partenerul de viață. Ceva mai multă atenție va trebui să arăți și pentru relația cu colaboratorii. 


Vărsător: Dacă dorești să inițiezi o nouă activitate, șansa va fi de partea ta. O rudă plecată la drum se va întoarce, ceea ce va aduce multă bucurie în casă. Prudența este necesară în continuare. 


Pești: Ți se va propune o investiție care pare foarte tentantă. Nu ai niciun motiv să fii suspicios, dat totuși, ar fi bine să te consulți cu un prieten de încredere înainte de a lua o decizie. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 31 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 30 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 25 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 3.1531 secunde