Cum să fii o zeiță a sexului de Sărbători

119
Cum să fii o zeiță  a sexului de Sărbători - cumsafiiozeita-1387478969.jpg
De Sărbători, profită de mo-mentele prelungite de intimitate ca să-i arăți iubitului tău că ești o femeie sexy care știe ce vrea în pat și, mai ales, care știe de ce are nevoie partenerul ei. Trans-formă-te de Sărbători într-o zeiță a sexului, cu ajutorul trucurilor de mai jos!

1. Fii o femeie fatală!

Dacă sexul este o activitate psihofiziologică, înseamnă că trebuie să ai atitudinea potrivită, ca să descoperi plăcerea fizică. Iar prin atitudine potrivită sexologii înțeleg să fii informată, deci să știi ce îți place în pat ție și partenerului tău, să ai experiență, deci să exersezi, pentru a te perfecționa și să ai o minte deschisă, deci să lași inhibițiile deoparte și să încerci orice, înainte să respingi.

2. Fă-i partenerului tău

complimente sexy!

Îl găsești pe iubitul tău extrem de atrăgător? Atunci ce-ar fi să i-o zici și lui într-un mod cât mai indecent? Complimentează-i acea parte a corpului care ți se pare atât de apetisantă sau tonul sexy al vocii. Îl incită la maxim să îi spui cât de mult îl dorești.

3. Răsfață-te ca o divă!

Noi, femeile, trebuie să ne simțim bine în pielea noastră ca să ne simțim bine și în pat. Și cum tra-tamentele cosmetice se dovedesc a fi atât de eficiente pentru starea noastră lăuntrică, merită să te răsfeți un pic înainte de Sărbători. Cumpără-ți produse cosmetice pentru corp, păr, unghii... Sau profită de ofertele de sărbători ale saloanelor de înfrumusețare. Pe site-urile specializate găsești o mulțime de vouchere avantajoase!

4. Nu aștepta să-ți propună el... Fă-i tu invitații sexuale!

Nu mai aștepta timidă ca iubitului tău să-i vină cheful de nebunii. De Sărbători, când petreceți mult timp împreună, există o mulțime de momente în care poți lua chiar tu inițiativa. Abordează-l așa cum o face el cu tine: pasional, tandru, pervers... Și ca să-l inciți la maxim surprinde-l cu o atingere intimă când se așteaptă mai puțin.

(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Sex cu hainele pe tine
Vineri, 20 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Idei de cadouri pentru soacre
Pagina a fost generata in 0.6462 secunde