Ellie White, despre infidelitatea iubitului: "Eu sunt de părere că infidelitatea poate fi trecută cu vederea o dată"

316
1
Ellie White, despre infidelitatea iubitului:
Cântăreața Ellie White, care acum se pregătește să devină mama pentru a doua oară, susține că infidelitatea nu este un lucru foarte grav pentru ea.

Ellie White are o relație de mai bine de șapte ani cu Doru Tincă și au deja un băiețel. Artista a anunțat de curând că este din nou însărcinată. Vorbind deschis despre infidelitate, Ellie susține că o aventură a iubitului poate fi trecută cu vederea.

"Eu sunt de părere că infidelitatea poate fi trecută cu vederea o dată. Pot crede că este un moment de rătăcire, la care dacă pun argumentele și faptele cap la cap poate reușesc ca după ceva timp să înțeleg și să iert, dar nu pot să trec peste violența domestică. Mi se pare cel mai urât gest pe care un bărbat poate să-l facă și sfătuiesc toate femeile să nu accepte și să nu se complacă în astfel de cazuri", a mărturisit Ellie White la Prima TV.

Comentează știrea

diana
15 noiembrie 2014
venituri suplimentare

Venituri suplimentare de minim 300 dolari/luna prin munca pe calculator la domiciliu 1-2 ore/zi. Cei interesati trimiteti textul INFO la adresa de e-mail [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7936 secunde