Lady Gaga, 13 nominalizări la MTV Music Awards

337
Lady Gaga, 13 nominalizări la MTV Music Awards - e4e443c66e6d298a308fc14c76339de7.jpg
Cântăreața Lady Gaga a primit, marți, 13 nominalizări la MTV Video Music Awards (VMA), stabilind astfel un nou record în privința celor mai multe nominalizări la aceste trofee primite de un artist într-un singur sezon.
Pe locul al doilea în topul nominalizărilor la ediția din 2010 a MTV Video Music Awards s-a situat rapper-ul Eminem, selectat la opt categorii de premii, grație succesu-lui de care se bucură cel mai recent album al său, "Recovery".
Totodată, adolescentul canadian Justin Bieber, în vârstă de 16 ani, a primit prima sa nominalizare la premiile VMA, pentru videoclipul piesei "Baby".
Debutanta Ke$ha s-a alăturat veteranilor Jay-Z, Alicia Keys, Katy Perry, Usher și trupei indie Florence and the Machine, printre nominalizați.
Lady Gaga a fost de două ori nominalizată la categoria "videoclipul anului" - pentru "Bad Romance" și "Telephone", în care cântă alături de Beyonce -, concurând cu Eminem ("Not Afraid"), Florence and The Machine ("Dog Days Are Over"), 30 Seconds To Mars ("Kings and Queens") și rapper-ul B.o.B. ("Airplanes").

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Februarie 2010
Stire din Monden : A 30-a gală Brit Awards
Pagina a fost generata in 0.3303 secunde