15.000 de constănțeni au semnat pentru demiterea primarului

2093
11
15.000 de constănțeni au semnat pentru demiterea primarului - picture-1318355859.jpg

Mii de constănțeni s-au alăturat demersului inițiat de președintele PDL Constanța, Gigi Chiru, și au semnat pentru demiterea primarului Radu Mazăre.
"Până în prezent, au semnat peste 15.000 de constănțeni care sunt de acord că acest individ nu mai reprezintă de multă vreme interesele municipiului. Mi-am propus să strâng 70.000 de semnături pentru organizarea unui referendum prin care Mazăre să fie demis așa că, demersul se află în plină desfășurare", a declarat Gigi Chiru.
El a mai precizat că îi asigură pe constănțeni că toți vor primi acasă tabelul pe care ar trebui să semneze în caz că sunt de acord cu demiterea primarului.
Vizavi de această situație, consilierul județean Mihai Petre a adăugat că sunt oameni care n-au mai avut răbdare ca să fie vizitați de democrat-liberali și au venit la sediul partidului cu tabelele semnate pentru a scăpa cât mai repede de Radu Mazăre.
"Pe lângă faptul că au venit cu semnă-turile, oamenii ne-au adus la cunoștință probleme identificate de ei cu care se confruntă personal sau orașul Constanța, și de care este răspunzător primarul. Îi așteptăm, în continuare, și la sediul partidului dacă ei vor să vină aici", a precizat Mihai Petre.
În scrisorile pe care constănțenii le primesc acasă alături de tabelul cu semnăturile pentru organizarea unui referendum care să ducă la demiterea primarului, Chiru le explică constănțenilor cum a risipit Mazăre un miliard și jumătate de euro, bugetul Primăriei Constanța în ultimii 11 ani.
"Pentru risipirea acestor bani este responsabil un singur om: primarul Radu Mazăre. Același primar care, în toți acești 11 ani, a îmbrăcat orice haină, numai pe cea de primar nu. A fost dansator de samba, agent secret, colonel nazist, revoluționar cubanez, admirator al comunismului chinez, pirat rebel, toreador și, mai nou, promotor al turismului sexual. Deși a avut la dispoziție un buget uriaș, primarul a preferat să facă lucruri de mântuială. Singurele sale investiții notabile sunt în interes personal, nu în Constanța, ci în Brazilia și Egipt. Acestea sunt motivele pentru care am demarat procedura de strângere de semnături în vederea demiterii sale", le transmite, printre altele, Gigi Chiru constănțenilor.
În plus, el le prezintă locuitorilor ce ar trebui făcut pentru ca municipiul Constanța să arate ca un oraș civilizat.
În urmă cu o lună, președintele PDL Constanța, Gigi Chiru, a început procedurile de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum care să ducă la demiterea primarului municipiului Constanța, Radu Mazăre.
Primul care a semnat această listă a fost chiar șeful PDL Constanța, Gigi Chiru, fiind urmat de prefectul județului Constanța, Claudiu Iorga Palaz.
"Primarul Constanței stă vara pe plajele din Constanța, iarna pe cele din Brazilia. Este ușor de constatat faptul că modul în care domnul primar se comportă, total nepotrivit cu funcția pe care o are, este generat de beția de putere, dumnealui permițându-și să transforme orașul în propria-i moșie, iar bugetul local în propria-i vacă de muls. Este momentul să tragem o linie și să constatăm caracterul de saltimbanc al primarului ce îi permite acestuia să-și asume responsabilitatea rezolvării problemelor cu care se confruntă comunitatea", a menționat Chiru.



Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Ardeal plin de DobiBoci
12 octombrie 2011
Un pedelac

Sichitir,babana-mai Jiji l`amorozo!!!.Cu ce bani,mai pedelacule!! stresezi cutiile postale, cu fituici pedelace ?????.

MKaz
12 octombrie 2011
Mazare in stare de ebrietate naturala

http://www.youtube.com/watch?v=rbT7582uv-E

jiji bacescu undrea
12 octombrie 2011
despre hotii care ne conduc si vor sa ne conduca la pieire

sictir mai ospatarule din eforie sud mai schimba costumatia ca te faci de ras, cand ai venit la sedinta de consiliu cu fraieri dupa tine privitor la cazino i-ti uitasei carnetelul si sevetelul cand te-ai dus la primar ca un adevarat ospatar. vezi poate te angajeaza astia ospatar - senator la parlament dar nu cred ca meriti

belghin
12 octombrie 2011
demitere mazare

care sunt aia 15 000?machidonii lui chiru clar!

rex
12 octombrie 2011
roberta+cotoi

Cine va crede!!! Nu exista 15000 de imbecili in Constanta,ori i-a numarat COTOI si ROBERTA, ori a-ti multiplicat o lista de imbecili indoctrinati. Ce om cu scaun la cap s-ar lega la cap cu gasca de lacuste flamande care au devastat tara!!

un constatean
12 octombrie 2011
vin alegerile !! 2012

sunt 2 probleme: 1. Pana terminati voi de strans semnaturile vin alegerila din 2012. Asadar ce idiot isi doreste alegeri acum in prag de iarna.. sau l anul cand sunt alegerile la termen?!?! 2. Dac va ganditi la demiterea lui Mazare sa va ganditi si ce puneti in locul lui... ca varianta asta nu am auzit-o. si sa nu veniti cu ideea GIGI CHIRU. Toata lumea stie cine si ce a fost Gigi Chiru: un fost ospatar care mai e si mackidon pe deasupra. Adica inlocuim gasca lUI Mazare Cu FAMIGLIILE DE MACHIDONI. Pai cum le suna asta constantenilor??? Dati-mi solutii...

Ion
12 octombrie 2011
Maimutele din PDL

Toate orasele din tara incep sa arate mult mai bine decat Constanta (si nu vorbesc de Brasov, Timisoara etc) ci chiar de Turnu Severin, Slatina, Buzau desi acestea sunt muuult mai sarace decat orasul nostru! Deci e clar ca clanul Mazare a furat de-a rupt. Toata lumea stia ca Mazare este un bandit dar a fost ales absolut legal de catre Constanteni si principala vina o are PDL si PNL care au venit cu niste maimute pt primarie - daca nu vor veni nici acum cu cineva extrem de credibil se va intampla la fel - Mazare o sa castige.

nae
12 octombrie 2011
referendum

Vrabia malai viseaza

imbugitu
12 octombrie 2011
Hahalera pedelista ...

Probabil ca in suma respectiva se afla salariile neplatie (trunchiate) ale bugetarilor ! Mare pisicher Mazare, asta ! Ne vedem in 2016 ! Pardon, 2012 !

c
13 octombrie 2011
o sa-l plangeti voi pe Mazare!

O sa-l plangeti pe Mazare cand n-o mai fi primar!! Pana la urma de unde atatia bani risipiti cand toate fodurile au fost blocate prin procese pe care le-a castigat pana la urma tot Mazare? NU au reusit sa-l dea jos pe asa-zisa "cale legala", adica inventand tot felul de acuzatii, si acum alta gaselnita: referendum!!! De la inceputul mandatului este o campanie impotriva lui...si daca va candida inca o data tot el va castiga. Adevarul este ca in ultimii 3-4 ani nu s-au facut prea multe in Constanta si asta din cauza ca nu a fost lasat in pace sa-si vada de treaba fiind hartuit cu tot felul de procese.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu știam că Moinescu are dosar penal"
Pagina a fost generata in 0.8343 secunde